Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 3 » Сьогодні в Україні стартує "Година Землі"
22:20
Сьогодні в Україні стартує "Година Землі"

Сьогодні в Україні стартує кампанія Година Землі 2010 і ми закликаємо Вас долучитися до кампанії та віддати свій голос за майбутнє Планети! Також, нагадуємо Вам, що 2010 рік визнаний у всьому світі Роком біорізноманіття – читайте про 10 видів, що знаходяться під загрозою у 2010 році, а також про Всесвітній день китів. Дивіться чудовий фільм про дивовижну Дельту Дунаю та дізнайтеся, скільки людей підписало петицію за живий Дунай.

Слідкуйте за подіями на нашому веб-сайті, реєструйтеся на Годину Землі 2010 та робіть своє життя „зеленішим” разом з нами!

Приємного читання!



Сьогодні Україна долучається до Години Землі 2010, що обіцяє бути наймасштабнішою всесвітньою екологічною кампанією, яка має на меті привернути увагу громадян, бізнесу та урядів країн світу до проблеми зміни клімату. Година Землі 2010, що організована найдосвідченішою природоохоронною організацією Всесвітнім фондом природи (WWF), вчетверте крокує світом. В Україні кампанія проходить другий рік поспіль.

У суботу, 27 березня о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.

Але Година Землі - це набагато більше, ніж вимкнути світло на одну годину один раз на рік. Це можливість дати людям право голосу у вирішенні майбутнього Планети, а також об’єднати зусилля для сталого розвитку та збереження природи навколо нас заради наших дітей та онуків! Година Землі закликає світ до змін, що будуть мати довготривалий результат: уряди країн світу мають взяти на себе зобов’язання щодо скорочення викидів парникових газів, бізнес має перейти на більш енергоефективні та відповідальні практики, а кожна людина на планеті може зробити своє життя „зеленішим”. 

Година Землі 2010 - це всесвітній заклик до дій, який має на меті привернути увагу кожної особистості, кожної організації та кожної спільноти. Заклик почати діяти, заклик взяти на себе відповідальність й долучитися до спільної праці задля сталого майбутнього. Треба починати діяти вже зараз, і перший крок такий же простий, як клацнути вимикачем світла!

Продемонструйте свою підтримку кампанії - долучіться до міжнародного екологічного руху за майбутнє Планети! Реєструйтеся на сайті, завантажуйте матеріали, організуйте та проведіть Годину Землі 2010 у своєму місті, своїй компанії чи організації, в колі сім'ї та друзів, робіть прості кроки кожен день, щоб допомогти Планеті! 

Не будьте байдужими, адже перший крок такий же простий, як клацнути вимикачем світла!



Читайте також інші новини Всесвітнього фонду природи:


Тигри, білі ведмеді та голубий тунець відкривають список видів тварин, які знаходяться на межі вимирання у 2010 році через все зростаючу загрозу зміни клімату. 

WWF склав список з десятка видів, що піддані найбільшій небезпеці у 2010. Ці та багато інших видів ризикують життям більше ніж будь-коли через знищення місць мешкання, браконьєрство та загрози, викликані зміною клімату.



19 лютого в усьому світі святкують Всесвітній день китів та інших морських ссавців. У цей день близько 20 років назад Міжнародна китова комісія ввела заборону на жорстокий і нещадний китовий промисел, історія якого нараховувала двісті із лишком років. 

Не так вже й багато тварин на землі або в морі так само надихають нас, як кити та дельфіни. Дізнайтеся більше про цих дивовижних тварин!



Фільм "Дельта повинна жити" захоплююче змальовує красу Дельти Дунаю, розповідає про послуги, які ріка надає жителям регіону, про проблеми, які зараз встають перед дунайською дельтою, а також про можливі шляхи вирішення цих проблем на прикладі проектів та діяльності Всесвітнього фонду природи. 

Перегляньте фільм та відкрийте для себе цей дивовижний регіон, який зветься Дельта Дунаю!



16 лютого міністри та представники високого рівня сфери управління водними ресурсами в басейні ріки Дунай офіційно затвердили План управління басейну ріки Дунай на наступні 5 років. План містить конкретні заходи для поліпшення стану навколишнього середовища на Дунаї та його притоках та досягнення сталого водокористування в дунайському басейні, що мають бути реалізовані до 2015 року. Після семи років розробки та узгодження, план пропонує реальну надію на відновлення європейської артерії, хоча декілька зростаючих тисків, серед яких заплановані проекти з покращення судноплавства, ставлять під загрозу ці амбіційні плани.



WWF вітає створення 29 нових природоохоронних територій протягом останніх 10 місяців. За останні чотири роки було узгоджене створення 38 заповідних об’єктів, серед яких 32 національних природних парки, два нових заповідника та 4 заказники, також 8 біосферних заповідників та національних парків було розширено, загальна площа нових об’єктів – біля 669,000 гектарів. Враховуючи ці доповнення, природо-заповідний фонд України покриває на даний момент близько 3,7 млн. га, що становить приблизно 5,5 % території країни.

 

  •   Більше інформації  шукайте на сайті www.panda.org/ukraine.
  •   Відвідуйте сторінку Новини WWF
  •   Частіше продивляйтеся сторінки Години Землі 2010, щоб дізнатеся, що проходить у Вашому місті у рамках Години Землі, та чим саме Ви можете допомогти Планеті! 
Переглядів: 577 | Додав: Адмін | Теги: Година Землі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024