Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Серпень » 2 » Служба «102» повідомляє
20:01
Служба «102» повідомляє
ХТО КОГО ЛУПИТЬ…
13 липня до Носівського райвідділу міліції звернулася громадянка Б. з письмовою заявою про те, що кілька днів перед тим її знайома Р. нанесла їй тілесні ушкодження у вигляді синців на обличчі.
  Цього ж дня з секретаріату райвідділу надійшли матеріали про те, що до Ніжинської ЦРЛ з тілесними ушкодженнями звернувся мешканець Червоних Партизан С. з тілесними ушкодженнями у вигляді забійної рани носа, які отримав від невідомих осіб за місцем проживання.
 Майже опівночі цього ж дня по телефону «102» надійшло повідомлення з Носівської ЦРЛ -- до приймального відділення з тілесними ушкодженнями було доставлено мешканку Носівки Ш. Як пояснила остання, тілесних ушкоджень на ґрунті неприязних стосунків їй наніс знайомий Юрій.
  Випадки, коли від кулаків та нецензурщини страждають добре знайомі люди, а то й члени однієї родини, на жаль, зовсім непоодинокі у практиці правоохоронців. Так, буквально наступного дня до райвідділу міліції із заявою звернулася мешканка Мрина К. Напередодні вдома її чоловік  погрожуючи розправою,  вчинив сварку та бійку, нецензурно висловлювався та виганяв з дому. Жінка отримала направлення до Ніжинського бюро судово-медичної експертизи для визначення ступеню тяжкості побоїв. А отже будемо сподіватися, що хуліган таки отримає по заслугах.
   НЕ ЗІВАЙ, ХОМКО…
14 липня до райвідділу міліції звернулася мешканка Шлях Ілліча із заявою про те, що напередодні на узбіччі автодороги Носівка-Шлях Ілліча невідома особа здійснила крадіжку її мобільного телефону, який вона разом з іншими речами залишила на узбіччі біля велосипеда, доки рвала груші з дерева. 
  Знову повідомлення з Носівської ЦРЛ -- до медиків за допомогою звернулася місцева жителька Ю. з тілесними ушкодженнями у вигляді забою правого плеча. Як пояснила згодом потерпіла, тілесних ушкоджень їй спричинила невідома особа на автобусній зупинці, вдаривши дверима маршрутного таксі.  
  Щоб подібного не сталося, правоохоронці звертаються на громадян з проханням бути максимально обережними у дорозі -- і тоді не постраждають ні їхні речі, ні здоров’я.
СІМ РОКІВ МАК НЕ РОДИВ…
  .. І голоду не було. Втім, ця народна мудрість швидше стосується пересічних громадян, а не наркоманів, для яких наркотичне зілля -- це і хліб, і вода, і все життя.  Саме цей наркотичний голод якраз і завів двох ніжинських молодиків на поле легального посіву маку в Рівчак-Степанівське ТОВ «Агронадія». Щоправда, підживитися не встигли, оскільки були затримані співробітниками Носівського РВ УМВС та Ніжинського ВДСО. 

        «Носівські вісті» №32(9153)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 573 | Додав: Адмін | Теги: служба 102 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024