Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Жовтень » 12 » ШУКАЄМО ОСВІЧЕНИХ І ДОСВІДЧЕНИХ
21:46
ШУКАЄМО ОСВІЧЕНИХ І ДОСВІДЧЕНИХ
Зайнятість
Наприкінці вересня в Носівському районному центрі зайнятості було організовано та проведено акцію „Випускник”, орієнтовану на випускників ЗОШ міста та району. В заході прийняли участь учні 11-А классу Носівської  ЗОШ №1.
   Метою проведення заходу було знайомство учнів з роботою державної служби зайнятості, що активно проводить роботу серед молоді в сфері  профорієнтації. Під час проведення заходу учасниками робилася змога дати відповідь на запитання: „Як обрати професію? Як прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі, за покликанням??”
  В ході акції учні знайомитися з світом професій та вимогами, які вони пред”являють до працівника, перевіряли наявність власних певних інтересів, нахилів, здібностей, індивідуально-психологічних якостей, своїх знань та рівня самооцінки, визначилися з потребами ринку праці в тих чи інших спеціальностях. Наприкінці зустрічі кожен з її учасників отримав у подарунок від центру зайнятості „Профорієнтаційний щоденник школяра”, який повинен допомогти зорієнтуватися молодим людям у світі професій, змісті, характері праці у межах професій, систематизувати  та поглибити свої знання про професіїі, врешті – решт зробити правильний, обгрунтований вибір професії з урахуванням інтересів, нахилів та здібностей, а також потреби в кадрах.
   Підсумовуючи результативність цієї зустрічі, директор районного центру зайнятості Галина Красносільська зазначила, що профорієнтаційні заходи з молоддю є головним приорітетом в діяльності  державної служби зайнятості, оскільки вони дають змогу випускникам обирати  свідомо майбутню професію, а, отже, і майбутнє сьогодні, та дають змогу попередити безробіття серед молодих людей в майбутньому. І не дивлячись на те, що новий навчальний рік тільки розпочався, районною службою зайнятості заплановано ряд профорієнтаційних заходів (профорієнтаційних уроків, акції „Випускник”,ін.) для молоді району та міста. Особлива увага буде приділена учням із сільської місцевості, оскільки проблема працевлаштування в сільській місцевості району залишається актуальною.
Т. ПЕРЕВЕРА, спеціаліст Носівського РЦЗ.

          «Носівські вісті» №41(9109)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 607 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024