Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Червень » 30 » Порядок призначення житлових субсидій
13:56
Порядок призначення житлових субсидій
Відповідно до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848, субсидія призначається сім’ям, які на загальних підставах мають на неї право. Але існують і такі сім’ї, які з незалежних від них причин не мають право на призначення житлової субсидії на загальних підставах.

Для розгляду таких випадків при райдержадміністрації створена комісія, яка на підставі заяви та акту обстеження матеріально-побутових умов проживання сім’ї визначає право на призначення субсидії.

На засідання комісії виносяться питання, які передбачені вищезазначеним Положенням. Зокрема, коли зареєстровані в житловому приміщенні громадяни працездатного віку не працювали, не навчалися у загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладах I-IV рівня акредитації за денною формою навчання та не були зареєстровані у службі зайнятості населення як такі, що шукають роботу, протягом трьох місяців, що передують місяцю звернення за призначенням субсидії.

За рішенням комісії субсидія може призначатись не власнику житла, а особі, яка зареєстрована в житловому приміщенні та сплачує за житлово- комунальні послуги, та на збільшену норму площі житла. Також у випадку, коли хтось із зареєстрованих у житловому приміщенні здає за договором найму або в оренду житлове приміщення, має у своєму володінні більше одного житлового приміщення, загальна площа яких у сумі перевищує встановлені норми володіння чи користування загальною площею житла.

У випадку придбання житлового приміщення, коли у володінні дружини (чоловіка, неповнолітніх дітей) є більше одного автомобіля або іншого транспортного засобу сім’я також має право на призначення субсидії за рішенням комісії.

Сім’ям, яким вже неодноразово проводилось призначення субсидії за рішенням комісії необхідно знову звернутись до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації з заявою на комісію для використання свого права на соціальний захист.

(nosadm.cg.gov.ua pа інформацією управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації) 
Переглядів: 508 | Додав: Адмін | Теги: субсидії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024