Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Червень » 22 » Пора літнього оздоровлення
22:29
Пора літнього оздоровлення
Літні канікули для дітей-радість. А для батьків-це пора оздоровлення дітей. Дехто з них досі в роздумах, куди ж відправити на відпочинок свою дитину. І хоч варіантів у наш час є достатньо, та на все це потрібні кошти. До того ж, чималі. А їх у багатьох просто не вистачаєш. Як бути в цій ситуації, щоб і сімейний бюджет не постраждав і оздоровити доньку чи сина, аби в навчальний заклад вони прийшли сповнені сил і натхнення?
В цьому році, як і в багатьох попередніх, Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності буде проводити часткове фінансування оздоровлення дітей у відповідності до Порядку фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 №17 (із змінами та доповненнями).Встановлені норми витрат у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду на рівні граничних норм, затверджених постановою правління Фонду "Про затвердження граничних норм витрат на харчування, лікування та культурне ослуговування дітей, які є членами сімей застрахованих осіб, у дитячих закладах оздоровлення на 2011 рік" від 04.03.2011 №17, а саме:
- на харчування дітей (у частині вартості набору продуктів харчування) не більше 35 гривень на один людино-день;
- на лікування та культурне обслуговування дітей не більше 3 гривень на один людино-день з розрахунку на оздоровчу зміну.
До того ж постановою правління Фонду "Про окремі питання фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду" від 04.03.2011 №22 дозволено, як виняток, у 2011 році правлінням відділень Фонду приймати рішення щодо фінансування за рахунок коштів Фонду оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах оздоровлення з тривалістю оздоровчої зміни не менше 14 днів. Тобто тривалість зміни може бути від 14 до 21 дня, за погодженням з дитячим закладом оздоровлення.
Відповідно до кошторису програми щодо відновлення здоров"я застрахованих осіб і членів їх сімей на фінансування оздоровлення дітей Носівському району в бюджеті дирекції Фонду на 2011 рік заплановано кошти в сумі 49,0 тис.грн. Організованими формами оздоровлення у дитячих закладах за рахунок коштів Фонду будуть охоплені діти від 7 до 18 років. Хотілося б щоб можливістю оздоровитися скористалися діти батьків, які працюють у таких великих організаціях, як відділ освіти Носівської РДА, ТОВ "Носівський цукровий завод", ЗАТ "Нива-2008", центральної районної лікарні, відділу культури та туризму Носівської РДА, Мринського виробничого управління підземного зберігання газу. В цьому році наша дирекція буде надавати часткове фінансування на оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення страхувальникам, на підставі наданих заявок, калькуляції вартості путівки за умови, що заклад включений до переліку дитячих закладів оздоровлення, що фінансуються за рахунок коштів Фонду, шляхом перерахування коштів на цільові рахунки (2604), які повинні бути відкриті в установах банків для отримання фінансування для надання виплат по лікарняних листках, що передбачено Порядком фінансування затвердженим постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 22.12.2010 №26. В зв’язку з набуттям чинності з 01.01.2011 року Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов"язкове державне соціальне страхування" від 08.07.2010р. №2464, порядок взаємозаліку в цьому році не застосовується. Тож всім батькам, які влітку бажають направити своїх школярів на оздоровлення, необхідно завчасно звернутися до керівництва та голів комісій із соціального страхування із відповідною заявою, або ж безпосередньо до робочого органу Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду за адресою: м.Носівка, вул.Центральна,4, телефоном 2-14-81.
Валентина ПАДІЙ,
зав.відділом соціальних виплат Козелецької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

«Носівські вісті» №25(9201)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 614 | Додав: Адмін | Теги: оздоровлення, діти, літо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024