Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 30 » Носівка в мережі (огляд)
21:00
Носівка в мережі (огляд)
З НАСТУПНОГО ТИЖНЯ ПРИМВСЬКІ ЕЛЕКТРИЧКИ, В ТОМУ ЧИСЛІ ПІДВИЩЕНОГО КОМФОРТУ, БУДУТЬ ПРЯМУВАТИ ЧЕРЕЗ СТАНЦІЮ "КИЇВ-ПЕТРІВКА" 

Пасажири, які планують поїздки в ніч на 29 березня, повинні врахувати, що о третій годині ночі стрілки годинника будуть переводитися на годину вперед 

Ірина Рибінська "ФАКТИ" 

З приходом весни багато планують поїздки за місто. Тому Південно-Західна залізниця (ПЗЗ) попереджає дачників і любителів вирватися на природу у вихідні, що через ремонтних робіт у столиці на перегоні Київ-Московський - Дарниця 30 і 31 березня, а також 1, 6, 7, 8, 9 , 12, 13, 14, 15, 16 квітня 2010 року з 9.30 до 19.30 приміські потяги прямуватимуть через станцію "Київ-Петрівка". Про це "Фактам" повідомили в прес-службі Південно-Західної залізниці. 

У зазначені дні за зміненим маршрутом курсуватимуть такі електропоїзди: N 6809 "Яготин - Київ-Петрівка" (замість "Яготин - Північна платформа"), N 6810 "Борщагівка-технічна - Гребінка" через "Київ-Петрівку" (замість "Київ - Пасажирський "), N 6811" Яготин - Борщагівка-технічна "через" Київ-Петрівку "(замість" Київ-Пасажирський "), N 6812" Київ-Петрівка - Яготин "(замість" Південна платформа - Яготин "), N 6871" Бориспіль - Борщагівка-технічна "через" Київ-Петрівку "(замість" Київ-Пасажирський "), N 6910" Борщагівка-технічна - Ніжин "через" Київ-Петрівку "(замість" Київ-Пасажирський "), N 6913" Носівка -- Борщагівка-технічна "через" Київ-Петрівку "(замість" Київ-Пасажирський "), N 6915" Ніжин - Борщагівка-технічна "через" Київ-Петрівку "(замість" Київ-Пасажирський "), N 6917" Ніжин - Борщагівка - технічна "через" Київ-Петрівку "(замість" Київ-Пасажирський "), N 6919" Ніжин - Дарниця "(замість" Київ-Пасажирський "), N 6815" Яготин - Борщагівка-технічна "через" Київ-Петрівку "(замість "Київ-Пасажирський"), N 6819 "Яготин - Дарниця" (замість "Київ-Пасажирський"), N 6629 "Борщагівка-технічна - Тетерів", N 6916 "Борщагівка-технічна - Ніжин" через "Київ-Петрівку" (замість "Київ-Пасажирський"), N 6920 "Дарниця - Ніжин" (замість "Київ-Пасажирський", N 6633 "Борщагівка-технічна - Бородянка" (замість "Київ-Пасажирський"), N 6708 "Борщагівка-технічна - Миронівка" через "Київ-товарний", N 6817 "Гребінка - Дарниця" (замість "Київ-Пасажирський"), N 6596 "Дарниця - Ніжин" (замість "Київ-Пасажирський"), N 6921 "Ніжин - Борщагівка-технічна" через "Київ -Петрівку "(замість" Київ-Пасажирський "), N 6824" Дарниця - Яготин (замість "Київ-Пасажирський"), N 6816 "Борщагівка-технічна - Яготин" через "Київ-Петрівку" (замість "Київ-Пасажирський" ). 

У дні ремонту також будуть змінені розкладу руху приміських поїздів підвищеного комфорту № N 813, 817, 807, 808, 810, 812, 816, 814, 846, 838. Тому Південно-Західна залізниця закликає пасажирів уважніше слухати оголошення про зміни в розкладі руху поїздів. 

Як повідомили "Фактам" в довідковій електропоїздів, розклад руху електричок буде мінятися щодня. Тому у кожному випадку доведеться передзвонювати за номером 503-70-05, щоб уточнювати час відправлення, що цікавить пасажири електрички. Причому інформація про зміни в розкладі буде з'являтися лише за день до відправлення поїзда, після 20.00. 

А пасажири, які планують поїздки в ніч на 29 березня, повинні врахувати, що по всій країні о 3.00 стрілки годинника будуть переведені на годину вперед. Потяги та електрички, які в цей момент будуть в дорозі, продовжать рух по диспетчерське розкладом, зберігаючи всі діючі зупинки. 4.00 З 29 березня пасажирські, приміські та вантажні поїзди будуть відправлятися згідно з діючим графіком руху. Про зміни у русі потягів пасажирів будуть заздалегідь повідомляти на вокзалах і станціях.

Автоперегони в кімнаті: Обласні змагання в Чернігові 

У Чернігові тривають обласні змагання з автомоделірованню траси. На змагання прибули команди міст Городня, Носівка, школи № 22 і команда Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. 
Змагання проводяться в двох класах моделей: «Юніор»-клас, який допускає будь-які моделі й клас «Ретро» із більш складними вимогами, які допускають їх участь у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. 
У класі моделей «Юніор» виступають 20 учасників (4 команди). У класі «Ретро» - 9 учасників. 
Цього року на відкриті обласні змагання не приїхали (гроші, гроші...) Учасники з Рівного та Києва.

Змагання з початкового технічного моделювання. 

Обласні змагання з початкового технічного моделювання проходили у Чернігові на базі обласного Центру НТТУМ 24-25 березня. Змагалися 24 юних техніка віком до 10 років включно з 11 районів та міст області.
Під час змагань проводилась робота в 4-х номінаціях: теоретичний тест, виготовлення моделі транспортної техніки, геометричного конструктора, міні-планера та змагання з ним на якість польоту.
Найкраще виконав теоретичний тест Андрій Коноваленко, гуртківець обласного Центру НТТУМ.
У номінації „геометричний конструктор" І місце виборола Стародубець Вікторія зі станції юних техніків м. Городні, II місце Олешко Тетяна зі станції юних техніків м. Ічні, III - Соловей Євгеній зі станції юних техніків м. Мени.
В номінації „Модель транспортної техніки" - І місце посів Михуля Владислав з м. Мена, станція юних техніків, II - Ткаліч Владислав м. Носівка, станція юних техніків, III - Коноваленко Андрій з обласного Центру НТТУМ та Журавльов Владислав з м. Ніжина, станція юних техніків.
І командне місце посіла команда Чернігівського обласного Центру НТТУМ, II - Ніжинської станції юних техніків, III - Городнянської станції юних техніків.
Всі переможці отримали призи та дипломи обласного Центру НТТУМ.

Знайдений слід таємничого звіра 

Таємничий звір, сисний кров домашніх тварин, продовжує нападати на подвір'я селян. Як розповідав «БЛИК», кривавий почав свій шлях по Україні в минулому році. Спершу тривожні новини приходили із західних регіонів. 

На початку нинішнього року звір з'явився в центрі країни. І ось він (або вони) вже на півночі: сліди монстра, прозваного чупакабри, виявилися в Щорському районі Чернігівської області. Є навіть фото відбитків його лап! 

- Коли я це побачив, скликав всіх знайомих мисливців. Прийшли люди з 50-річним стажем. І всі були в розгубленості. Ніколи таких слідів не бачили. Це точно не собака, не вовк і тим більше не росомаха або куниця - відбитки їхніх лап я б точно дізнався, - говорить місцевий мисливствознавець Сергій Брігунец. 

Як і багато людей, раніше Сергій скептично ставився до розповідей про монстра-чупакабри. Поки таємниче чудовисько не з'явилося в окрузі. Однією з перших постраждалих стала медсестра із села Рогозкі Оксана Товста. На її подвір'ї звір з'явився, як завжди, вночі. Відкрили клітку і вбив трьох з шести кролів. Висмоктав кров, а м'ясо їсти не став. 

- Один кролик лежав без голови, у решти за вухами було по дві маленькі дірочки. У клітці і біля неї, і навіть біля того кролика, якого відірвали голову, ні крапельки крові. Тварини були повністю знекровленими, - розповідає Оксана. - Мені після цього так страшно було, що виходити на вулицю зайвий раз не хотілося. Постійно оглядалася. Здавалося, що хтось по кущах крадеться за мною ... 
  
У Рогозках монстр напав ще на три подвір'я. На одному вбив відразу 15 кроликів! Сторожові пси при цьому не гавкали - ніби впадали в ступор. А потім кілька днів хандра, хворіли. Точно так само, як було у Львівській області, де вперше з'явилося чудовисько. 

- Деякі кажуть, що, мовляв, це робить здичавілий собака або собака-вовк. Але ми не віримо! Собаки не стали б смоктати кров, а просто роздерли б кролів і зжерли. А «воно» - як вампір, - каже Оксана. 

Бояться чупакабру і в інших селах району: Старі Рудні, Кучіновка, Носівка - там теж зафіксовані нападу на тварин. Причому не тільки на кроликів. 

- У сім'ї Кислий з Носівки звір убив здорового гусака. На голові у нього було дві по краях ранки. Господарі викликали ветеринара, і той визначив, що птах повністю знекровлена, крім того, у неї висмоктані мізки! - Розповідає Сергій Брігунец. - Біля сараю, де був гусак, і залишилися ці дивні сліди. 

Сліди звіра вели за село. У річки обірвалися, тому зловити монстра мисливцям не вдалося. Але вони не втрачають надії розгадати таємницю вампіра і завжди готові взятися за рушниці. 

- Хоча зізнаюся, трохи страшно - мало що там таке? Врешті-решт у нас поруч Чорнобильська зона. Може, якийсь мутант? - Говорить Сергій. 

За описами тих небагатьох місцевих жителів, яким вдалося побачити звіра, він і справді ні на кого з відомих тварин не схожий. Кочегар Михайло Дубина з Рогозок побачив силует чупакабри вночі, коли йшов на роботу. За його словами, вона зростанням з невеликого теля, на довгих ногах, з витягнутою мордою. Світлана Кисла з Носівки побачила звіра також в темний час доби - він раптом з'явився всього за двадцять метрів від неї: спина прогнутися, довгий хвіст, незвично витягнута морда, колір - рудуватий. 

 - Мене відразу в жар кинуло: а раптом нападе? Іду швидше, і ніг не відчуваю, - згадує Світлана. Біда минула її. 

Напади на подвір'я Чернігівщини тривають, і все більше людей переживають за свою безпеку. 




Переглядів: 1092 | Додав: Адмін | Теги: Інтернет, Носівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024