Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 22 » Михайло Заболотний: «Носівський цукрозавод ремонтується і готується до нового сезону в рівнянні на євростандрати»
20:37
Михайло Заболотний: «Носівський цукрозавод ремонтується і готується до нового сезону в рівнянні на євростандрати»
У доброї звістки, як говориться, широкі крила. У Носівку, район знову повертається свято: відроджується після дворічної перерви цукрозавод. Підприємство вже було, вважай, приречене на вирізання, як десятки подібних в Україні, а загалом більшість із раніш діючих. Та, на щастя, знову став поруч народний депутат Іван Куровський. 
 З початку березня тут повним ходом розпочалася робота по відновленню виробництва. Працюють кваліфіковані бригади із столичного «Житлобуду», які здійснюють сучасну реконструкцію даху, мінятимуться, на метало пластикові, вікна, -- розповідає директор заводу, засновником якого стало ПП «Агропрогрес», Михайло Заболотний. Відроджена на заводі власна будівельна бригада, працюють електрики, слюсарі, підприємство повністю укомплектовано кадрами, керівників головними спеціалістами і середньою ланкою. 
 Днями тут побував І. І. Куровський, провівши нараду із колективом. Головна вимога інвестора – прискоритись в темпах, нинішніми він не задоволений. Адже обсяг робіт надзвичайно значний, крім усього, упорядковується подвір’я, прибиратимуться древні складські приміщення. Потрібна здійснити також ремонт гуртожитку, їдальні, будинку культури тощо. Іван Іванович Куровський гарантує кошти, допомогу житлобудівцями, але й від командирів, фахівців, всього колективу очікує активної, сумлінної праці, аби до переробного сезону підготуватися якнайкраще. За розрахунками і домовленістю не повинно бути проблем із сировиною. Вчасно й гідно буде оплачуватися заробітна плата, -- пообіцяв інвестор, але й водночас І. І. Куровський сподівається й на відповідне ставлення кожного до своїх обов’язків. Без зайвих слів зрозуміло, що неспроста на відроджуваному підприємстві змінено охорону.
 Про хід справ на найголовнішому відроджуваному підприємстві Носівщини редакція «НВ» буде регулярно інформувати громадськість, зокрема, й партнерів-сільгоспвиробників, на надійне плече підтримки яких сподіваються переробники.

          «Носівські вісті» №13(9134)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»


Переглядів: 599 | Додав: Адмін | Теги: цукровий завод | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024