Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Серпень » 18 » Кадри вирішують все
12:26
Кадри вирішують все
Лозунг «Кадри вирішують все» актуальний з радянських часів. Висловлена вождем фраза воістину стала крилатою, і, якщо хочете, вічною для суспільства. Свого часу кадровій державній політиці приділялося значно більше уваги, ніж нині, в незалежній Україні, коли кадрові ротації відбувались і продовжують здійснюватися наскільки часто, що пересічні громадяни, звикнувши до перемін у владі, сприймають це вже як належне. І обговорюють все менше, надто посвячені в їх законну необхідність: новий президент -- відтак переважно й інша команда по вертикалі влади. Винятки поодинокі. Наш губернатор Володимир Хоменко один із небагатьох колег залишився продовжувати керувати областю. 
 Кадрові зміни відбулися в більшості районів. На Носівщину повернувся Анатолій Красносільський, який уже більше, ніж місяць працює із попередньою командою заступників у Носівці, оскільки процедура призначень нових, навіть на районному рівні, непроста, хоч робить вибір і видає розпорядження голова РДА. До цього потрібно погодити кандидатури в облдержадміністрації, де кандидати на відповідальні посади у владі проходять співбесіди на фахову відповідність і підготовленість до роботи. Й тільки після згоди Кабінету Міністрів питання про призначення вирішується остаточно. 
 Саме цьому пояснення, що голова райдержадміністрації сформував свою нову команду, вважай, через місяць після свого призначення Минулого понеділка на нараді з активом виконавчої влади -- керівниками підприємств, установ і організацій А. Г. Красносільський озвучив свій вибір, повідомивши присутнім про звільнення з посад першого заступника голови РДА, а також начальника управління агропромислового розвитку Л. М. Кириченко та О. В. Буцана, яким запропоновані інші посади.
 У свою команду Анатолій Красносільський покликав випробуваних у своїх минулих буднях першого керівника виконавчої влади в районі осіб. Зокрема, Анатолія Якимовича Журенка, фахівця-аграрника й також із солідним управлінським стажем роботи в агропромі, а затим і в представницькій владі на посаді голови районної ради. 
 За їх співпраці на чолі перших керівників Носівський район був за зразок порозуміння і плідної роботи між виконавчою і представницькою владою. Його призначено заступником, начальником управління агропромислового розвитку
 А першим заступником призначив Миколу Миколайовича Онищика, який вирішував у минулому питання економіки, соціально-економічного розвитку Носівщини. Наразі відповідатиме за паливно-енергетичний комплекс, транспорт і зв’язок, будівництво та житлово-комунальне господарство. Микола Онищик -- досвідчений економіст та менеджер і, як для кризового періоду, вибір голови РДА поза будь-якими сумнівами. Добре знає галузі, які опікатиме й, крім усього, не відмовиться контролювати проблематичні питання економічного розвитку району.
 Гуманітарну сферу залишилася опікати Людмилу Іванівна Олексенко, яка працювала заступником голови РДА і в попередній команді виконавчої влади, зарекомендувавши сумлінним керівником і організатором для колективів, які опікала. Освіта, культура, охорона здоров’я тощо -- сфера її діяльності. Як і Л. М. Кириченко, яка була першим заступником голови РДА і відповідала за економічний блок проблем. У новій команді Людмила Миколаївна очолила апарат райдержадміністрації. 
 Практично команда Анатолія Красносільського сформована. Залишається вакансія лише заступника голови РДА з економічних питань, кандидат на яку, власне, вже відомий, пройшов співбесіду з керівниками ОДА і в найближчому часі, сподіватимемось, нова команда виконавчої влади буде сформована повністю. Побажаймо їм усім успішної праці на відповідальних посадах.

        «Носівські вісті» №34(9155)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 589 | Додав: Адмін | Теги: Райдержадміністрація, кадри | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024