Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Березень » 22 » Громадський огляд-конкурс «Авто зупинка: за честь носівської марки» Зупинка імені Балінця, зупинка імені Сеника…
20:31
Громадський огляд-конкурс «Авто зупинка: за честь носівської марки» Зупинка імені Балінця, зупинка імені Сеника…
Так запропонував оголошувати зупинки в центрі міста житель Іржавця і голова ветеранської організації М. Ю. Супрун. Микола Юхимович, відвідавши днями Носівку, м’яко кажучи, розчарувався. Зупинка між приватними крамницями, поруч із споруджуваною автостанцією, яка так і не відбулася для людей за призначенням, вражає своєю бездоглядністю, дірявим дахом. Десяткам пасажирів, які очікують автобусів на села й околиці міста, немає прихистку від дощу й снігу. Пізно запитувати міськраду, чому так трапилось, але за нинішній стан авто зупинки владці мусять відповідати перед людьми, -- говорить ветеран. 
 Хіба важко відкидати сніг від зупинки навпроти, щоб тут очікували пасажири транспорт на вокзал? Про це не раз йшлося у виступах газети, численних наріканнях носів чан, зокрема, на відсутність графіків руху на зупинках. Якщо й ця робота заважка, то що ж тоді може влада? Резонне питання від Миколи Юхимовича і багатьох носів чан, які не такою хочуть бачити Носівку для себе. Ось би й депутатам міськради, які заходились перейменовувати вулиці, бачити б ці відвабні картинки та висловитись з приводу. А так, зрештою, залишається дослухатися до пропозицій ветерана з Іржавця, назвавши центральні зупинки міста іменами мера та його заступника. А чиїми іменами назвати зупинку під офісом «Райавтодору», де двом рукам і лопаті роботи на кілька хвилин, аби відкинути сніг, інші такі ж бездоглядні й сороміцькі. Коли ж і в кого дійдуть руки до цієї проблеми?
 НА знімках: автозупинки – без даху над головою і в полоні снігу та безгосподарності. В таких незручностях носів чани всю зиму.
 
  І привабливий ракурс
 Надійшли перші відгуки-пропозиції носівчан у приклад. Отже в числі перших автоперевізників, які претендують на кращих у якості й культурі обслуговування, -- Олександр ГАВРИЛЕНКО, який працює на першому міському маршруті, та родина ІВАСЕНКІВ з колегами, яка обслуговує маршрут Вокзал---Лукашівка. Чекаємо ваших відгуків.

          «Носівські вісті» №13(9134)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 872 | Додав: Адмін | Теги: зупинка, міськрада, автобус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024