Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Жовтень » 5 » Черпаючи наснагу в улюбленій професії
15:17
Черпаючи наснагу в улюбленій професії

З появою на землі писемності джерелом знань завжди була й залишається книга. Як на мене, відвідини бібліотеки є життєво необхідними не лише для школярів чи студентів, а й для більшості пересічних громадян. Улюбленим місцем для занять та „тихого” відпочинку носівчан є читальний зал Носівської центральної районної бібліотеки. Тут можна отримати необхідну навчальну літературу й почитати популярні газети та журнали „Дім, сад, город”, „Приусадебное хазяйство”, „Огородник”, „Успехи и поражения”, „Отдохни”, „Лиза”, „Натали”, „Факты”, „Порадницю”, „Деснянську правду”, „Гарт”, „Носівські вісті”. А господинею цього прекрасного закладу є чудовий фахівець бібліотечної справи, ветеран праці Олександра Іванівна Федченко, яка свого часу всі тонкощі цієї непростої справи опановувала в Ніжинському культосвітньому училищі.
З дитинства маленькій Саші подобалося читати казки, а ще -- гратися з подружками в бібліотеку. Тож по закінченню школи вибору перед нею практично вже й не було -- тільки на бібліотекаря. Й не помилилася. Бо саме у своєму царстві книг черпає наснагу, йдучи сюди, мов на свято, тут з насолодою спілкується з відвідувачами, обговорює з ними книжкові новинки, знайомить їх з сучасники письменниками, відшукуючи кожному потрібну та цікаву літературу. До речі, в читальному залі можна навіть попередньо замовити потрібну літературу.
Олександра Іванівна -- чудова співрозмовниця. Вона вміє вислухати, дасть поради не лише стосовно наукової чи художньої літератури, але й порадить, як людина з великим життєвим досвідом. Тут завжди майстерно, зі смаком оформлені тематичні виставки, надзвичайно цікаво проходять різноманітні літературні вечори. О.І. Федченко активна учасниця засідань жіночого клубу „Берегиня”. Ця жінка вважає себе абсолютно щасливою людиною. Й з цим важко не погодитися. Адже має для цього все необхідне: улюблену роботу, колег, які її шанують та поважають, а ще -- прекрасну родину, яка її любить, розуміє та підтримує.
Т. АНДРІЄНКО.
м. Носівка.

          «Носівські вісті» №40(9108)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

 

Переглядів: 610 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024