Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Травень » 03
Просмотров: 554 | Добавил: Адмін | Дата: 03.05.2011 | Комментарии (2)

Якось один з колишніх районних агропромівських очільників зазначив, що рівень життя населення прямо пропорційний від кількості утримуваних у їхніх господарств кіз. Тобто, чим їх більше, тим гірше, бідніше живуть люди. Мовляв, були б багатшими, тримали б щось серйозніше з худоби, корову, наприклад. Звісно, соромно визнавати свою безпорадність, проте слідуючи цьому твердженню, можна вважати, що ми вже давно живемо за межею бідності. Адже молочне стадо у районі зменшується з катастрофічною швидкістю, в магазинах -- засилля різноманітних хімічних спредів та порошкових сметанок. Та ще й за баснослівними цінами. А по селах у порослих моріжком пенсіонерських дворах подекуди ще мекають на радість міським внукам та правнукам рогаті та бородаті «майки», «білки», «вірки» та «боржки». Воно й зрозуміло: коза -- тварина невибаглива. Випасається - на обніжку, череду пасти не по ... Читати далі »
Просмотров: 3664 | Добавил: Адмін | Дата: 03.05.2011 | Комментарии (1)

Відкритий лист міському голові Івану Пугачу та всім носівчанам з проханням вплинути на губителів довкілля

 Шановний Іване Івановичу!
 Надзвичайно приємно, що нинішня влада в місті повела серйозну боротьбу зі сміттям, наводить порядок у благоустрої території громади. Місто погарнішало, стало привабливішим -- бачать всі. Але багато чого всі й не бачать. Ось на нашій вулиці Успенській байдужі носівчани й навіть близькі сусіди у величезний смітник перетворили надзвичайно мальовничий куточок колишньої школи №5. Тут, у кар’єрі, колись бавились діти, било джерельце, буяла рослинність. Наразі смердюче сміттєзвалище, стоки від якого вже пішли у криниці й забруднили воду до неможливості її вживати. Нещодавно привіз автосамоскидом гору побутового непотребу з у ... Читати далі »
Просмотров: 532 | Добавил: Адмін | Дата: 03.05.2011 | Комментарии (0)

Одне з головних завдань лісівників -- розширене відтворення лісів. Тобто створення нових насаджень, що перевищують вирубки. Як результат -- вкрита лісовою рослинністю територія Іржавецького лісництва ДП «Ніжинський лісгосп» постійно зростає. Для реалізації завдань лісорозведення є розсадник і теплиця, де вирощують саджанці сосни кримської, дуба звичайного і червоного, ялини голубої і модрини європейської (809 тисяч стандартних сіянців). У грунт висаджують у коробах з торфоперегноєм (35 тис. із закритою кореневою системою). Отож здорові саджанці добре приживаються і швидко ростуть.
 Цієї весни ліс відновили на площі 20, 5 гектарів на зрубах лісовідновлення минулого року. Грунт якісно підготував механізатор Володимир Клименко. Окрім працівників лісництва, в посадці, як завжди, активну участь взяли учні Іржавецької ЗОШ І-І ... Читати далі »
Просмотров: 519 | Добавил: Адмін | Дата: 03.05.2011 | Комментарии (0)

ДПІ у Носівському районі нагадує, що цьогорічна деклараційна кампанія визначається вимогами Розділу IV Податкового Кодексу „Податок на доходи фізичних осіб". Як і раніше, декларації про майновий стан і доходи мають подати в обов'язковому порядку ті з платників податку, які отримували доходи від осіб, що не є податковими агентами, отримували іноземні доходи та з яких при виплаті доходів (або ж нарахуванні) податок не утримувався. Також подають декларації громадяни з метою отримання податкового кредиту (ті, хто сплачував кошти за навчання). Останній день подання декларації - 30 квітня 2011 року.
Бланк річної декларації про майновий стан і доходи платника податку кожний платник може отримати безкоштовно в державній податковій інспекції. Допомогу по заповненню декларації податківці надають також безкоштовно. 
Просмотров: 474 | Добавил: Адмін | Дата: 03.05.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024