Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Жовтень » 06
З нагоди 20-річчя Міжнародного дня людей похилого віку та відзначення Дня ветерана відбулося урочисте засідання клубу «Ветеран», що діє при районній раді ветеранів та Територіальному центрі по обслуговуванню одиноких, непрацездатних громадян. Подібні «вогники», на яких завсідники клубу відпочивають душею у спілкуванні, обговорюють спільні турботи, діляться радощами і турботами давно вже стали традиційними й, за великим рахунком, не прив’язаними до дат. Аби зібратися разом у ветеранів завжди є добра нагода -- бажання відпочити у товаристві, вкотре зустрітися із знайомими, поділитися новинами. 
Натомість це засідання, приурочене двом святам, крім, як завжди, дійсно родинної, теплої і невимушеної атмосфери було урочистим, надзвичайно багатим на теми для роздумів, щиру радість присутніх за те, що не забуті, не обділені уваг ... Читати далі »
Просмотров: 520 | Добавил: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Комментарии (0)

На колегії райдержадміністрації
Заголовним питанням чергової колегії райдержадміністрації стало обговорення організації виконання районної Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2011 роки. Тема ця повсякчас актуальна і з кожним роком дедалі більше обростає проблемами у нашому районі, який, між тим, має досить багату спортивну історію та традиції і сьогодні -- далеко ще не вичерпаний потенціал серед населення, благодатним грунтом для розкриття та розвитку якого мали б стати існуючий солідний досвід та професіоналізм як досить потужного тренерського корпусу районної дитячо-юнацької спортивної школи, так і ветеранів спорту, вчителів фізкультури у кожному навчальному закладі, де, власне, і закладаються основи здорової життєдіяльності. Натомість навіть на цьому ... Читати далі »
Просмотров: 514 | Добавил: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Комментарии (0)

Носівській школі мистецтв - 45
Носівська школа мистецтв вже чотири з половиною десятиліття плекає любов у дітей до прекрасного, відкриваючи все нові й нові таланти серед юнацтва.
Нинішній рік ювілейний для колективу школи мистецтв і хоч роки з огляду на справу, якою тут займаються, -- невеликі, проте за кожним з них когорта талановитих викладачів та учнів. Вихованці школи представляючи свою виконавську майстерність на обласних та Всеукраїнських конкурсах, посідають там почесні призові місця. Нинішньому директору В.О.Куклюку по - доброму заздрять колеги з інших районів, адже нині працює такий викладацький склад, що окрім досягнутих висот має вагомий нерозтрачений потенціал.
Шлях від музич ... Читати далі »
Просмотров: 506 | Добавил: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Комментарии (0)

Для покоління сучасників, яким випало отримати атестат зрілості вже в незалежній Україні, будівля колишнього побуткомбінату в самісінькому центрі Носівки – всього лише один з безіменних пам’ятників минулого, які повсюдно розкидала перебудова на місцях колишньої промислової міці держави, яка перестала існувати. Звичайно, занадто голослівно було б говорити, що подібне невелике, навіть за радянських часів, підприємство легкої промисловості відігравало настільки важливу роль, щоб, приміром, увійти до підручників з історії. Хоча, мабуть, саме з такого – простого, елементарно побутового, що лежить в основі і складає цеглинку цілої стіни, -- варто починати вивчати будь-які масштабні історичні віхи, аби зрозуміти їх по-справжньому. 
   У потужній і надзвичайно розвиненій свого часу вітчизняній побутовій сфері Носів ... Читати далі »
Просмотров: 732 | Добавил: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Комментарии (0)

 З метою  ствердження  родинного виховання дитини як національної  цінності, сприяння усвідомленню батьками свого обов’язку забезпечувати виховання дітей у сім’ї, формування  громадської думки про необхідність розбудови сімейних форм виховання для забезпечення  повноцінного розвитку  дітей, для зміцнення  засад відповідального батьківства та забезпечуючи відбір творчих робіт та ідей для створення нових ефективних зразків соціальної реклами в Україні ось уже вп’яте проводиться Всеукраїнський фотоконкурс «Світ дитячої мрії». Його організаторами виступають  Державна служба для сім’ї, дітей та молоді Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Український Фонд «Благополуччя дітей» та проект «Права жінок та дітей в Україні -- комунікаційний компонент».
Просмотров: 541 | Добавил: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Комментарии (0)

Відповідно до вимог закону України "Про військовий обов'язок і військовий обов'язок і військову службу" та Указу Президента України "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян на строкову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2010 р.", з 1 жовтня по 30 листопада проводиться призов громадян на строкову військову службу. Явці на призовні дільниці Бобровицького та Носівського районів для призову на строкову службу підлягають усі громадяни, 1991 - 1992 року народження, яким в період чергового призову виповнилося 18 років, а також громадяни, які народилися у 1992--1985 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за інших обставин.
Вказані категорії громадян зобов'язані прибути на призовні дільниці за адресою: м. Носівка, вул. ... Читати далі »
Просмотров: 641 | Добавил: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Комментарии (0)

Вважай, у осінньому букеті спалахнули відразу в один день партійні конференції цілого ряду політичних партій.
 Регіонами, заслухавши доповідь свого голови Анатолія Бокотька про хід підготовки до місцевих виборів 31 жовтня, обговорили кандидатури на посади міського і сільських голів та депутатів до всіх рівнів рад.
 Передбачувано й очікувано на міського голову одностайно партійці підтримали кандидатуру досвідченого керівника і господарника і віднедавна голови РДА Івана Пугача, а в більшості сільських громад -- наразі діючих ватажків.
 У першій п’ятірці від Партії Регіонів до районної ради йдуть відомі в районі особистості А. Г. Красносільський, С. Я. Варшавський, Л. І. Сліпченко, О. О. Ляшенко, М. І. Корінний, а до міської ради -- ... Читати далі »
Просмотров: 513 | Добавил: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Комментарии (0)

Минулого тижня в районі працювала комісія по комплексній перевірці стану реалізації заходів державної політики у сфері захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру і цивільної оборони, а також готовності органів влади та управлінь і сил до дій за призначенням під головуванням заступника начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Чернігівської ОДА Володимира Риги. 
 В ході перевірки також пройшли командно-штабні навчання по злагодженій взаємодії органів управління та сил ланок територіальної системи ЄДС НС району під час виникнення надзвичайної ситуації за участю районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника гол ... Читати далі »
Просмотров: 621 | Добавил: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Комментарии (0)

У рамках підписаного Меморандуму про співпрацю у галузі викладання англійської мови, економічної та екологічної освіти між Міністерством освіти і науки України та Корпусом Миру США в Україні та з метою налагодження співпраці у покращенні якості викладання англійської мови, економічних та екологічних дисциплін в Україні шляхом залучення кваліфікованих добровольців до освітньої діяльності в Україні, сприяння кращому порозумінню між українським та американським народами в Україні вже вісімнадцятий рік поспіль працюють волонтери Корпусу Миру. Вже не перший рік такі фахові американські десанти працюють і в нашому районі. Ось і нещодавно до нас завітала чергова група американських волонтерів. Цього разу програма перебування представників Корпусу Миру в Україні буде спрямована на викладання англійської мови у школі як іноземної. А працюва ... Читати далі »
Просмотров: 587 | Добавил: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Комментарии (0)

Відповідно до наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 06.08.2010 року № 2654 "Про організацію проведення у 2010 році Всеукраїнського рейду "Урок» службою у справах дітей райдержадміністрації спільно з працівниками кримінальної міліції у справах дітей РВ УМВС та відділу освіти РДА було проведено ряд рейдів з метою виявлення дітей, які 1 вересня 2010 року не приступили до занять у загальноосвітніх закладах. За попередньою інформацією відділу освіти райдержадміністрації, з першого вересня нинішнього року до занять у школах без поважних причин не приступили восьмеро дітей. Переважно це діти з сімей, де батьки ухиляються від батьківських обов’язків. Відтак служба порушила клопотання про притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством. На сьогодні шестеро з них вже розпочали навчання, перебування ще двох, які самовільно за ... Читати далі »
Просмотров: 542 | Добавил: Адмін | Дата: 06.10.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024