Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Жовтень » 6 » НА ВОГНИКУ ВЕТЕРАНІВ
12:09
НА ВОГНИКУ ВЕТЕРАНІВ
З нагоди 20-річчя Міжнародного дня людей похилого віку та відзначення Дня ветерана відбулося урочисте засідання клубу «Ветеран», що діє при районній раді ветеранів та Територіальному центрі по обслуговуванню одиноких, непрацездатних громадян. Подібні «вогники», на яких завсідники клубу відпочивають душею у спілкуванні, обговорюють спільні турботи, діляться радощами і турботами давно вже стали традиційними й, за великим рахунком, не прив’язаними до дат. Аби зібратися разом у ветеранів завжди є добра нагода -- бажання відпочити у товаристві, вкотре зустрітися із знайомими, поділитися новинами. 
Натомість це засідання, приурочене двом святам, крім, як завжди, дійсно родинної, теплої і невимушеної атмосфери було урочистим, надзвичайно багатим на теми для роздумів, щиру радість присутніх за те, що не забуті, не обділені увагою у такий важливий для кожного з них день, що вкотре привертає увагу громадськості до потреб людей, чиє життя у достиглій повені літ. Про це говорили у своїх вітальних виступах заступник голови районної ради Микола Павленко, начальник Територіального центру Людмила Нестеренко, голова районної ради ветеранів Олександра Ляшенко, дякуючи присутнім, всім ветеранам Носівщини за активну життєву позицію, мудрість і життєвий досвід, з якими вони завжди поруч з молодшим поколінням.
З нагоди також двом ветеранам праці -- Г.Ф. Дітківській та О.С. Онищик від обласної ради ветеранів була вручена матеріальна допомога та двом волонтерам і ветеранам праці, Н.Ф. Фурсі та Г.Ф. Дітківській, -- подарунки від районної організації Товариства Червоного Хреста.
Прекрасну концертну програму присутнім подарували художній самодіяльний колектив Територіального центру та хор ветеранів. А завдячуючи спонсорській підтримці ряду приватних підприємців міста були накриті святкові столи, за якими ще довго цього дня лилися розмови і спогади, додаючи ветеранам снаги з оптимізмом жити у буднях, де завжди яскравим промінчиком такі зустрічі для душі.
Т. СІРИК.

«Носівські вісті» №41(9162)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 520 | Додав: Адмін | Теги: ветерани, вогник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024