Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Серпень » 11 » ТВОРЦЯМИ НА ЗЕМЛІ
22:32
ТВОРЦЯМИ НА ЗЕМЛІ
Професія будівельника в усі часи була і залишається однією з найбільш вдячних, затребуваних і прибуткових, адже, за великим рахунком, кожному із нас у тій чи іншій мірі випадає зводити власний дім чи щось перебудовувати, добудовувати, ремонтувати і оновлювати. І таки добре, що і на нашій невеличкій Носівщині не бракує майстрів, які здатні виконати будь-яке навіть найскладніше замовлення, починаючи від власне закладання фундаменту, зведення стін і до найдрібніших елементів декору -- усе на ваше бажання і, звичайно, по матеріальних можливостях. Сьогодні спектр будівельних послуг і можливостей справді вражає своєю різноманітністю і будівельники завжди готові їх виконати, адже на новому, ринковому, полі діяльності, коли більшість з них працюють на приватній основі і в умовах жорсткої конкуренції, напрацьована репутація і професіоналізм -- основні складові успіху. 
Для Олексія Сацюка, Сергія Савченка та Олександра Боженка це вже давно добре засвоєна наука, адже у районі вони -- одні із першовідкривачів приватної будівельної справи. Коли майже сім років тому Олексій Сацюк з кумом Сергієм Савченком -- обоє професійні муляри, вирішили податися на свої хліба, започаткувавши власну будівельну бригаду, багато хто, мабуть, назвав це авантюрою. Між тим їм втрачати було нічого, адже перебої із заробітними платами і матеріальні труднощі навряд чи були кращим варіантом, тому всі свої сили і вміння вклали, аби досягти успіху в новому починанні. Згодом до низ приєднався Олександр Бондаренко і вже разом вчилися на власних помилках і бралися за будь-які замовлення, доводячи перш за все собі, що у будівництві вони -- далеко не сторонні і не новачки.
-- Постійно вчимося і удосконалюємо свої вміння й нині, -- говорить Олексій Анатолійович. -- Передплачуємо професійні видання по будівництву, шукаємо інформацію в Інтернеті, обмінюємося досвідом з колегами-будівельниками. Інакше не можна, адже будівельна галузь повсякчас динамічно розвивається і відставати ми не маємо права… 
Немаловажливо й те, що не розбрелися одноосібно врізнобіч, зрозумівши не на словах, що гурт -- таки велика сила, адже, об’єднавши зусилля, виконують абсолютно всі будівельні роботи швидко і якісно, можуть побудувати будинок, як говориться, під ключ. Втім, останнім часом таких масштабних замовлень -- не густо. Людям вони здебільшого не по кишені, але й без роботи бригада не залишається. Щомісяця два-три замовлення -- це вже норма, причому не тільки в межах району, а й у Києві, Борисполі, інших населених пунктах. А, приміром, у Броварах стоїть двоповерховий красень-будинок збудований від початку і до кінця нашими майстрами. 
Скільки ж нових, відреставрованих їхніми руками і неспокоєм осель вже радують комфортом своїх господарів у межах Носівщини -- вже й не злічити. І це теж додає натхнення і, якщо хочете, гордості -- зізнаються будівельники, адже йдуть по життю творцями і залишають по собі добрий слід справді не на мить і не на рік… 
Т. ДАНІШ.

«Носівські вісті» №33(9154)


Переглядів: 446 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024