Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Травень » 12
                                   У райдержадміністрації   
      Кажуть, якщо й почнеться колись Третя світова війна, то її першопричиною та головним винуватцем може стати звичайне елементарне сміття. Просто людству доведеться тоді спочатку воювати за вільну від бруду територію, а вже потім навпаки -- за право на розробку засміченої ділянки. Якоюсь мірою ця, здавалося б, нереальна гіпотеза й справді має право на існування. Адже останнім часом екологічні проблеми, вирішення питань санітарного очищення наших населених пунктів та збереження довкілля наразі постали у зрості врівень із заголовними завданнями соціально-економічного розвитку регіонів та подолання інших кризових явищ у суспільстві. Так, наприклад, на останній колегії райдержадміністрації її учасники навіть виконання програми соціального та економічного розвитку та бюджету району за підсумками першого кварталу поточного року обговорювали не так імпульсивно та жваво, як інформацію першого заступника голови райдержадміністрації О.М. Пухи про санітарний стан в населених пунктах району та стан утримання місцевих сміттєзвалищ. Й таки було від чого. Адже, не зважаючи на попередньо оголошені квітневі екологічні толоки, щотижневі трудові десанти з числа виро ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Додав: Адмін | Дата: 12.05.2009

Хочу, через Вашу газету звернутися до міського голови О. М. Балінця, керівників району з такого приводу. Дайте, будь-ласка, грунтовну відповідь на запитання: Де, у центрі міста, можна присісти відпочити на лаву?
      Ви тільки но задумайтесь в усьому центрі міста, від музичної школи до лікарні, від церкви до зупинки маршрутних таксобусів немає жодної лави. Адже колись вони були і на площі, і у парку, і біля школи. До райцентру щодня приїздить більше сотні людей з навколишніх сіл (не беручи до уваги самих носівчан), а це здебільшого літні люди, вони ходять по місцевих інстанціях і не знають де сісти перепочити, або навіть перекусити нашвидкуруч. Навіть люди, що працюють у центрі міста мають іноді бажання вийти у обідню перерву на вулицю подихати свіжим повітрям чи поспілкуватись зі своїми знайомими. І знову питання – ДЕ?
      Ще одна категорія носівчан постійно шукає де б його присісти відпочити – молоді мами. По декілька раз на день вони зі своїми чадами вирушають на прогулянку, і ось, нарешті, маля мирно спить у візочку і мама може перепочити або поспілкуватися із подружкою, а де ж їй це зробити? Більше того їм (молодим матусям) не має навіть де прогулюватися із візочками адже вируюче перехрестя та торгівельний ряд не найкраще місце для цього. Колись і у Носівському «парку відпочинку» був спеціально облаштований майданчик. Де ж він подівся? Більше того, останнім часом став «зникати» сам парк відпоч ... Читати далі »
Переглядів: 516 | Додав: Адмін | Дата: 12.05.2009

                                             Актуальна тема
Для повноцінного життя людини потрібно не так вже й багато: здоров’я, наявність доступних засобів матеріального забезпечення, затишок і гармонія у власному житлі -- надійній гавані в океані турбот і негараздів. До всього цього нерідко прагнемо впродовж усього життя, шукаючи свого місця під сонцем, бо так вже влаштовані, що повсякчас прагнемо більшого, ширших горизонтів, нових доріг. Які, однак, завжди починаються з порогу власного дому.
Облаштування свого житла для всіх поколінь і в усі часи було завданням найактуальнішим і першої потреби. Купити, обміняти, збудувати, отримати в спадок -- варіюючись, ці способи і до сьогодні залишаються основними в житловій системі, яка, проте, у нашій країні з кожним роком все більше і більше віддаляється у досяжності від інтересів і можливостей пересічного громадянина. Ще недалекої радянської доби отримати власну квартиру чи будинок було справою, за великим рахунком, лише власного ентузіазму і бажання. Звичайно, мало кому і тоді доступним було за середньостатистичну зарплату без заощаджень звести чи придбати дім своєї мрії. Проте будівництво у кілька років таки осилювали, а в містах черги на отримання квартири хоч і ... Читати далі »
Переглядів: 535 | Додав: Адмін | Дата: 12.05.2009

теги
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024