Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Серпень » 18
При позаплановій ревізії однієї з бюджетних установ Носівського району Чернігівської області ревізори КРУ встановили, що на карткові рахунки окремих працівників щомісяця незаконно перераховувалися гроші.
Як встановила ревізія, провідний бухгалтер установи упродовж 2007 — 2009 років та січня — квітня 2010 року завідомо завищувала суми зарплат собі і ще 6 працівникам у відомостях із зарахування зарплатних коштів на карткові рахунки у відділенні банку.

Загалом на пластикові картки семи працівників установи надійшло зайвих 145,16 тис грн. Ще 39,5 тис грн. установа втратила через незаконне перерахування бюджетних коштів до державних цільових фондів.

Просмотров: 534 | Добавил: Адмін | Дата: 18.08.2010 | Комментарии (1)

Лозунг «Кадри вирішують все» актуальний з радянських часів. Висловлена вождем фраза воістину стала крилатою, і, якщо хочете, вічною для суспільства. Свого часу кадровій державній політиці приділялося значно більше уваги, ніж нині, в незалежній Україні, коли кадрові ротації відбувались і продовжують здійснюватися наскільки часто, що пересічні громадяни, звикнувши до перемін у владі, сприймають це вже як належне. І обговорюють все менше, надто посвячені в їх законну необхідність: новий президент -- відтак переважно й інша команда по вертикалі влади. Винятки поодинокі. Наш губернатор Володимир Хоменко один із небагатьох колег залишився продовжувати керувати областю. 
 Кадрові зміни відбулися в більшості районів. На Носівщину повернувся Анатолій Красносільський, який уже більше, ніж місяць працює із попередньою командою засту ... Читати далі »
Просмотров: 588 | Добавил: Адмін | Дата: 18.08.2010 | Комментарии (0)

Принаймні, саму в таку суму, за словами заступника начальника Департаменту ДАІ МВС України Сергій Будник, може обійтися водіям невиконання вимог дорожнього знака про заборону в’їзду до лісопаркових зон та лісових масивів. Надзвичайна ситуація, яка склалася, зокрема, і в районі у зв’язку з складними погодними умовами -- становленням високого класу пожежної небезпеки та з метою попередження можливих лісових пожеж у лісових масивах, на сільгоспугіддях та торфовищах змусили владу запровадити додаткові заходи щодо попередження виникнення пожеж у лісових масивах району. 
Втім, охочих порушувати заборони у нас ніколи не бракувало. Так, працівники Носівського відділення ДАІ вже склали п’ять протоколів на порушників, причому тільки в одному місці -- біля облюбованої багатьма відпочивальниками «на колесах» каплички на околиці козарськог ... Читати далі »
Просмотров: 543 | Добавил: Адмін | Дата: 18.08.2010 | Комментарии (0)

ЗА ПОГЛУМЛЕНІ МОГИЛИ ВІДПОВІДАТИМУТЬ БАТЬКИ
З серпня по телефону «102» надійшло повідомлення про те, що на кладовищі в селі Червоні Партизани невідомі особи пошкодили  надгробні плити на семи могилах шляхом нанесення на них фарби. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку та кримінальної міліції у справах дітей Носівського райвідділу міліції було встановлено, що злочин скоїли троє восьми-дев’ятирічних дітей. Оскільки зловмисники ще не можуть відповідати перед законом з усією суворістю, доведеться за їхні вчинки відповідати батькам.

 ПОГРАБУВАННЯ ЗІ ЗЛАМОМ
  5 серпня  до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в ніч на п ... Читати далі »
Просмотров: 568 | Добавил: Адмін | Дата: 18.08.2010 | Комментарии (0)

У Сінгапурі стартували перші в історії Юнацькі Олімпійські ігри. Нашу державу на них представлятимуть 55 спортсменів, які змагатимуться у вісімнадцяти з двадцяти шести видів спорту. А незадовго перед тим українських олімпійців урочисто проводжали на ці відповідальні та престижні змагання. У яскравій церемонії вшанування спортивної звитяги юних олімпійців, яка проходила у центрі Києва, в парку під аркою Дружби народів, взяли участь голова Національного Олімпійського Комітету Сергій Бубка та міністр сім’ї та спорту Равіль Сафіуллін. Переконані, що носівчани з неабияким інтересом спостерігатимуть щоденник Олімпіади ще й тому, що у складі юнацької збірної України спортивну честь України буде відстоювати й наша юна землячка, важкоатлетка Юлія Назаренко, яка разом зі своїм наставником, заслуженим тренером України Миколою Мольченком представляла нашу область ... Читати далі »
Просмотров: 557 | Добавил: Адмін | Дата: 18.08.2010 | Комментарии (0)

 Минулої суботи голова райдержадміністрації Анатолій Красносільський зібрав на екстрену нараду керівників райвідділів внутрішніх справ та ГУМНС, ряду підприємств і установ, управлінців з виконавчих служб сільських голів, лісничих. Тема, що називається, гаряча: надзвичайна пожежонебезпечна ситуація, яка на контролі в Президента, Уряду, в зв’язку з їх дорученнями, керівництва облдержадміністрації, зокрема, із виданими розпорядженнями з приводу: «Про заборону відвідування лісових масивів у пожежонебезпечний період 2010 р.» та «Про додаткові заходи щодо попередження пожеж у населених пунктах, лісових масивах, на сільгоспугіддях і торфовищах».
 Діалог був конструктивний з присутніми господарниками, фахівцями, керівниками. Не дай Бог допустити розповсюдження пожежі, як у Росії. Хоч усі знаємо добре, що береж ... Читати далі »
Просмотров: 639 | Добавил: Адмін | Дата: 18.08.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024