Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Серпень » 12
Чим корисні помідори

Томат сьогодні — одна з найпопулярніших культур завдяки своїм цінним поживним і дієтичним якостям, великій різноманітності сортів. Його обробляють у відкритому грунті, під плівковими укриттями, в теплицях, парниках, на балконах, лоджіях і навіть в кімнатах на підвіконнях.
*  *  *
СВЯТО ВЕЛИКОЇ РОДИНИ
 Ювілеї
Останній місяць цьогорічного літа  приніс особливий подарунок жителям  Тертишників -- першого серпневого дня їх селу виповнилося щедрих 80 літ.  Справді в унісон  достиглій розкоші природи був цей ювілей, що об’єднав у найкращих почуттях і теплому хвилюванні ... Читати далі »
Просмотров: 641 | Добавил: Адмін | Дата: 12.08.2010 | Комментарии (0)

Відповідно до статті 21 Закону України «Про планування і забудову територій», керуючись частиною 3 пунктом 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада 30 липня 2010 року на 30 сесії 5 скликання вирішила:
1. Затвердити Регіональні правила забудови території Чернігівської області, згідно з додатком .
2. Рішення одинадцятої сесії двадцять четвертого скликання обласної ради від 15 червня 2004 року із змінами «Про затвердження регіональних правил забудови території Чернігівської області» вважати таким, що втратило чинність.
3. Рекомендувати районним радам, Прилуцькій, Ніжинській міським радам розробити та затвердити місцеві правила забудови населени ... Читати далі »
Просмотров: 730 | Добавил: Адмін | Дата: 12.08.2010 | Комментарии (0)

4 дитини 7-и, 9-ти, 10-ти років і 2 дорослих 17-ти і 19-ти років померли, ще 5 дітей госпіталізовані 7-11 серпня через невідому інфекцію в дитячому інтернаті для дітей з ураженням центральної нервової системи Ніжина Чернігівської області. Про це на прес-конференції в Чернігівській обласній державній адміністрації повідомив головний санітарний лікар області Микола Донець.
За його словами, точний діагноз буде поставлений у четвер, на даний же момент відомо, що причиною смерті не є віруси грипу A і B.
За словами заступника голови Чернігівської обладміністрації Віктора Тканка, губернатор Володимир Хоменко 11 серпня підписав розпорядження і створив комісію з медиків і представників правоохоронних органів для встановлення причин та запобігання захворювань у дитячому інтернаті, повід ... Читати далі »
Просмотров: 545 | Добавил: Адмін | Дата: 12.08.2010 | Комментарии (0)

Обговорюємо Податковий Кодекс 
6 серпня в райдержадміністрації відбулося засідання „круглого столу” з питання обговорення проекту Податкового Кодексу за участю представників відділу економіки, фінансового управління РДА, управління сільського господарства та власне податкової інспекції. В засіданні також взяли участь представники громадськості, підприємці. 

Відкриваючи засідання перший заступник голови райдержадміністрації Людмила Кириченко відзначила, що одним з головних завдань при створенні Податкового кодексу стало акумулювання найкращих ідей оподаткування, синтез світової та вітчизняної податкової практики і всього, що сьогодні позитивно сприймається суспільством та бі ... Читати далі »
Просмотров: 502 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

У нашому житті дуже багато цінностей -- вічних і перехідних, на які повсякчас рівняємось і обираємо собі дороговказами. Та з-поміж них усіх є та основа основ, яка завжди була і буде найпершою і найголовнішою -- материнська любов і батьківська турбота, сімейна фортеця у якій починається життя, а від порогу ведуть тисячі доріг.  У ній ми не тільки зростаємо фізично, а й формуємось духовно, беручи з собою у далеку дорогу долею сформований родиною світогляд, тримаючи поперед себе приклад і досвід батьків, як універсальну модель наслідування.
    Так має бути, але, на жаль, далеко не завжди буває. Все частіше ми сьогодні говоримо про неповні сім’ї, дітей вулиці, безпритульних, сиріт… І що найстрашніше, сприймаємо це як невід’ємну частину буденності, байдуже спостерігаючи і знаючи, що починаючи з руїн так важко, так бол ... Читати далі »
Просмотров: 611 | Добавил: Адмін | Дата: 11.08.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024