Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Травень » 26
   Туристично-краєзнавчий зліт школярів, який проходить традиційно наприкінці травня, присвячений 64 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, цьогоріч став ювілейним.
   Проведення подібних заходів бере свій початок ще з радянських часів піонерської організації, але був час, коли і цю традицію, як і багато чого іншого, було незаслужено відкинуто в період змін. Проте десять років тому знову відродили туристичні зльоти, переконавшись, що, це не лише згуртовує учнівську молодь, але й несе в собі чимало позитиву: розвиває творчі здібності, дає можливість реалізуватися. Та, власне, яка різниця, як назватися, піонерами, козачатами чи просто школярами, коли мова йде про можливість активного відпочинку у колі друзів, цікаве дозвілля, де всі почуваються учасниками великої, дружної родини.
Перша десятирічка з часу відновлення турзльотів ... Читати далі »
Просмотров: 592 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2009 | Комментарии (0)

Після відчутно прохолодної весни і марних сподівань на тепло навіть в останньому з її місяців - красені-травні, настання літа цьогоріч очікуємо з особливим нетерпінням. Аби, нарешті, відпочити у відпустці й на канікулах, насолодитися першими дарами городини і ягідників, поніжитися в лагідній купелі розігрітих сонцем водних плес... Можна, здається, до безкінечності перераховувати приємні заняття і дарунки, на які червень видається чи не найщедрішим після тривалої пори несприятливих мінливостей природи. Щоправда, саме з ним синоптики пов’язують активізацію грозової діяльності, збільшення зливових дощів, нерідко з градом, посилення вітру та шквали. У цьому місяці зрідка бувають на грунті і останні з весняних приморозків. Втім, у порівннянні з набагато відчутнішими позитивними погодніми змінами, цю дещицю незручностей зазвичай і не помічаємо, значно гостріше відчу ... Читати далі »

Просмотров: 628 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2009 | Комментарии (0)

  Того останнього робочого дня тижня було людно у районному будинку культури. Носівчани збиралися на звітний концерт Носівської школи мистецтв. Зал був повний, а це не лише заспокоювало дещо організаторів, але й надихало безпосередніх учасників, адже вони вперше вийшли звітувати не лише перед батьківським загалом, а на районну сцену. І певно, запрограмовані на успіх, саме цієї весни наші митці вокально-музично-хореографічного мистецтва мали заявити про себе зі сцени районного будинку культури. Бо саме на вінці нинішнього навчального року школа особливо пишається своїми вихованцями, які щороку беручи участь у профільних конкурсах різного рівня, без нагород не поверталися. Однак нинішній рік став особливо переможним. І це не просто радує,ьце вкотре переконує, що Носівщина -- надзвичайно щедра на таланти, на педагогів, які зібралися у нашому храмі музики і мистецт ... Читати далі »
Просмотров: 649 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2009 | Комментарии (0)

Тату, а бабуся точно цим поїздом поїде?
– Точно, синку, точно. Ти давай, не відволікайся, відкручуй гайки...

 

Просмотров: 606 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2009 | Комментарии (0)

     Носівчани -- серед перших
   У Чернігові відбувся обласний чемпіонат з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1996-1997 року народження. У результаті напружених змагань по бігу на дистанцію 300 метрів наша Альона Ісаєнко стала другою. Достойні результати і в М. Мещерської, Н. Довгаль, О. Нечепи та А. Пашук.
А ось на Відкритому чемпіонаті області з легкої атлетики у дорослій та юніорській групах носівська команда зайняла почесне перше місце. Крім того Олександр Шевцов став переможцем у штовханні ядра та метанні списа.
В. БОЧОК,
тренер-методист Носівської ДЮСШ.
 
        ЛЮБОВ ДО СПОРТУ-ВІКУ НЕ ПІДВЛАДНА
     В цьому переконує ж ... Читати далі »
Просмотров: 599 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2009 | Комментарии (0)

   У молодших школяриків уже канікули. Аби дітвора не гасала вулицями, поки батьки на роботі, вже вкотре при школах організовуються табори відпочинку денного перебування.
   З 2 червня розпочинають вони свою роботу. Цьогоріч працюватимуть впродовж чотирнадцяти днів у 19 освітніх закладах району. 120 тисяч з бюджету на харчування відпочиваючих вже виділено, а ось пошуки спонсорів поки що тривають. Зважаючи на непривабливу економічну ситуацію в державі, яка не оминула і наших меценатів, доповнити кошторис витрат проблематично. Проте, запевнила редакцію начальник відділу освіти Н.П. Баришовець, в минулому році було охоплено майже тисяча молодших школярів. Цьогоріч буде не менше. До того ж організатори планують цікаве дозвілля та екскурсії пам’ятними, героїчними місцями області.
Просмотров: 837 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2009 | Комментарии (0)

   Організаційна робота сільської ради та її виконавчого комітету у вирішенні Програми економічного і соціального розвитку території та бюджету за підсумками І кварталу, Оцінка санітарного стану та благоустрою території сільської ради, роботи закладів соціальної сфери та культури стали заголовними пунктами у проведенні Дня відділу апарату районної ради, який цього разу проходив у Плоскому.
    Заступник голови райради М. П. Павленко та начальники відділів І.І.Власенко та О.Г. Коршок змогли не лише ознайомитися з численними проблемами плосківчан, зокрема, переконатися в аварійності перекриття даху школи, будинку культури тощо. Разом з тим спеціалісти представницької влади району мали змогу ознайомитися і з певними позитивними напрацюваннями сільської влади, місцевих підприємців, Мринського ВУПЗГ, яке також не лишається ос ... Читати далі »
Просмотров: 607 | Добавил: Адмін | Дата: 26.05.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024