Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Травень » 12

Газові господарства України оголосили про початок безстрокового страйку, що, на їхню думку, змусить чиновників звернути увагу на «катастрофічний стан газової інфраструктури».

Як повідомили УНІАН у профспілці працівників газових господарств України, вдатися до непопулярних дій їх змусило «небажання владних органів ухвалити дієві заходи для забезпечення безаварійної роботи мереж».

Наразі працівники галузі вимагають ефективного використання технічного персоналу без переведення працівників на неповний робочий день, без скорочення, або надання вимушених відпусток (без збереження заробітної плати – УНІАН). За даними профспілки, з початку року середня зарплата в газових господарствах впала на 400 гривень і нині залишається найнижчою серед базових галузей економіки країни. В свою чергу, працівники вимагають врахувати в тарифах поверн ... Читати далі »

Просмотров: 814 | Добавил: Адмін | Дата: 12.05.2009 | Комментарии (1)

Заява міністра внутрішніх справ Юрія Луценка до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та голови Верховної Ради Володимира Литвина щодо відставки із займаної посади, зачитана ним на прес-конференції у вівторок.

Звертаюся до вас з приводу конфлікту в аеропорту Франкфурта (Німеччина), через який я летів з робочим візитом Міністерства внутрішніх справ України до Республіки Корея.

Наша делегація у складі міністра, начальника апарату міністра Максимця, начальника управління міжнародних зв'язків Калюка відбула з аеропорту Києва 4 травня.

Разом з нами летів також мій син, політ якого був оплачений мною особисто з метою медичних консультацій у Кореї.

По прибутті до стійки "Lufthansa" я був зупинений працівницею ... Читати далі »

Просмотров: 808 | Добавил: Адмін | Дата: 12.05.2009 | Комментарии (0)

      Носівська районна гімназія оголошує конкурсний набір учнів до 5 класу на 2009 – 2010 навчальний рік.
      Гімназія забезпечує отримання загальної середньої освіти та поглиблену підготовку знань з математики, англійської та української мов.
    Випробування в рамках основного конкурсного приймання проводитиметься 16 червня 2009 року:
    - з української мови (диктант);
  - з англійської мови та математики (співбесіда)
      Є вакантні місця в 6, 7, 9 класи.
      За довідками звертатись за телефоном 2-12-91.
ДИРЕКЦІЯ ГІМНАЗІЇ.

Просмотров: 874 | Добавил: Адмін | Дата: 12.05.2009 | Комментарии (0)

Щеплення на сьогодні залишається єдиним ефективним методом профілактики інфекційних захворювань, який дозволяє уникнути епідемій. Й навіть коли прищеплена людина хворіє, захворювання перебігає в легкій формі та без ускладнень. Натомість останнім часом можна почути різні думки з приводу того, потрібно робити щеплення чи ні. Відповідь може бути тільки однією: так. Імунізація -- це введення в організм вакцини, після чого в нього виробляється імунітет -- несприйнятність до відповідного інфекційного захворювання. При введенні вакцини організм дитини виробляє антитіла, які й забезпечують захист, тобто імунітет.
    В нашій країні планова імунізація проводиться проти десяти існуючих інфекцій: дифтерії, правця, кашлюку, поліомієліту, туберкульозу, вірусного гепатиту В, епідемічного паротиту, кору, краснухи та гемофільної інфекції. До речі, ... Читати далі »
Просмотров: 890 | Добавил: Адмін | Дата: 12.05.2009 | Комментарии (0)

       Одним із пріоритетних завдань ДПІ у Носівському районі є легалізація заробітної плати. Щоб уникнути сплати податків, деякі роботодавці вдаються до різних махінацій — виплати «тіньової зарплати», використання фіктивних документів, «відмивання» готівкових коштів.
        Зокрема, задля виплати неофіційної зарплати суб'єкти господарювання використовують, І подвійну бухгалтерію. А при одержанні доходів у значних розмірах не подають декларації до податкових органів.          
         Існують й інші методи приховування доходу. Наприклад, деякі підприємці, що працюють на фіксованому та єдиному податках, не складають з найманими працівниками трудові угоди і, відповідн, не сплачують за них податки ... Читати далі »
Просмотров: 787 | Добавил: Адмін | Дата: 12.05.2009 | Комментарии (0)

      Що робити, якщо виявили кліща ?
Кліщі залазять на верхні частини сухостою і приймають “позу очікування”. Коли поруч людина або тварина, кліщ чіпляється за одежу або шерсть. Присмоктується він частіше до волосяного покрову голови або до задньої поверхні шиї. У його слині присутня знеболююча речовина, тому укус залишається непомітним.
     Через 3-7 днів після нападу кліща у людини з’являється головний біль, різка слабкість, підвищується температура тіла. На тому місці, де присмоктався кліщ, утворюється інфільтрат -- щільна частина шкіри бурого або коричневого кольору. Характерна ознака кліщового укусу -- рожевий висип у вигляді плям.
Але до лікаря треба звертатися не тоді, коли вже підвищується температура або з’являється висип, а одразу ж, як тільки ви помітили кліща, який присмоктався до вашого ті ... Читати далі »
Просмотров: 886 | Добавил: Адмін | Дата: 12.05.2009 | Комментарии (0)

          На кладовищі по вул. Гагаріна, де, зокрема, й братська могила воїнів-визволителів та на вічному спочинку Герой Радянського Союзу О. Ройченко, вже виконано ряд робіт по впорядкуванню. В планах ініціативної групи – цьогоріч встановити загорожу та спорудити капличку. Кошти від пожертвувань громадян та меценатів збирає Ольга Макарівна Перев’язко. Просимо голів вуличних комітетів, носівчан саме їй передавати допомогу на добру справу.
           Ініціативна група.
 
Просмотров: 710 | Добавил: Адмін | Дата: 12.05.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024