Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Травень » 18

Сидить  Микола, обідає.
Забігає сусід, кричить:
- Миколо!! У тебе жінка померла!
Микола мовчки продовжує обідати.
Сусід:
- Миколо, ти що спокійний такий!?
- Зачекай, зараз доїм, побачиш яка істерика у мене буде!
 

Просмотров: 653 | Добавил: Адмін | Дата: 18.05.2009 | Комментарии (1)

   - По можливості відкладіть ділові та туристичні поїздки в регіони, де виявлені випадки захворювань на свинячий грип. В першу чергу відмовтеся від візитів у США, Мексику.
    - Якщо Вашу поїздку в країну, де зареєстровані випадки захворювань не можна відкласти, будьте насторожі, не відвідуйте людних місць, уникайте користування громадським транспортом, не стійте, не сидіть поряд з людьми із ознаками респіраторної інфекції нежиттю, кашлем, почервонілими очима. Необхідним буде носити чотирьохшарову марлеву пов'язку або хірургічну маску.
    - У випадку, якщо Ви менш, ніж 10 днів тому повернулися із країни, де зафіксовані випадки розповсюдження та інфікування збудником свинячого грипу, будьте особливо уважні до свого здоров'я. При появі симптомів ОРВІ -- температури, кашлю, нежиті, порушень функції кишківн ... Читати далі »
Просмотров: 672 | Добавил: Адмін | Дата: 18.05.2009 | Комментарии (1)

               Виїзна приймальня РДА
       Питання ремонту доріг стало заголовним на черговій виїзній приймальні РДА, яка за участю в.о. голови райдержадміністрації В.П.Острянка та керівників управлінь і відділів цього разу  відбулася у Степових Хуторах. Стан асфальтівок по селу з кожним роком дедалі більше турбує сільчан, надто у  Відрадному і Карабинівці, де дороги давно не ремонтувалися. На особистому прийомі у Віталія Петровича жителі цих двох населених пунктів порушували також питання автобусного сполучення, яке останнім часом стало нерегулярним. І чи не найбільше у тривогах сільчан - запущений стан численних пустуючих обійсть, де густа поросль, чагарники ... Читати далі »
Просмотров: 637 | Добавил: Адмін | Дата: 18.05.2009 | Комментарии (0)

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №1152 від 19.09.2007 р. „Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець» оголошується І тур конкурсу в номінаціях:
 «Кращий керівник» — беруть участь керівники структурних підрозділів державних органів, які мають загальний стаж державної служби не менше 5 років, з них на керівній посаді не менше, як 2 роки.
 «Кращий спеціаліст» — беруть участь спеціалісти, спеціалісти І та II категорій, провідні та головні спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менше 2 років.
 Для участі в першому турі конкурсу державні службовці подають до оргкомітету до 10 березня:
 - заяву про участь державного службовця в конкурсі;
 - копію особової справи за формою П-2ДС;
 - подання керівника структурного підрозділу, погоджене з ... Читати далі »

Просмотров: 959 | Добавил: Адмін | Дата: 18.05.2009 | Комментарии (0)

На кубок земляка-героя
З нагоди Дня Перемоги в Червоних Партизанах вже вдруге відбувся турнір з футболу на кубок Героя Радянського Союзу Миколи Симоненка. Цього разу за нього змагались три команди -- носівський „Автомобіліст”, з цукрового заводу та команда місцевого ТОВ „Агрікор-Холдінг”. Останні і стали переможцями, буквально на останніх хвилинах матчу, перехопивши лідерство в „Автомобіліста”. Таким чином перехідний кубок цьоро року перейшов від минулорічного переможця -- команди з Лихачева у Червоні Партизани. А крім того, участники гри нагороджені грошовими винагородами та грамотами.
Слід відзначити також високий рівень організації турніру, який забезпечило ТОВ „Агрікор-Холдінг”. Для більш ніж двохсот вболівальників, які того дня прийшли на стадіон, були створені всі умови для комфортного відпочинку та насолоди від напруженого і цікавог ... Читати далі »

Просмотров: 669 | Добавил: Адмін | Дата: 18.05.2009 | Комментарии (1)

теги
Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024