Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Квітень » 26 » НАЙПЕРШЕ ІНТЕРЕСИ ЛЮДЕЙ
22:53
НАЙПЕРШЕ ІНТЕРЕСИ ЛЮДЕЙ
Робота підприємців-транспортників у Носівці, чомусь, завжди була оповита проблемами і невдоволенням пасажирів. Начебто є все для надання повноцінних послуг населенню, знову виникають проблеми. Щойно вони виникли знову. Отримавши відповідні документи, відчувши себе сповна підприємцями, а значить -- господарями життя, складається враження, перевізники забувають, що мають не лише права, а ще й обов’язки, головний з яких — якісне і ввічливе обслуговування пасажирів.
 Здається, непогано влаштувалися водії мікроавтобусів, набиваючи їх на кінцевих зупинках по вінця пасажирами, особливо -- в години пік. Оплата при цьому так само 2 гривні, а ось про якість обслуговування і зручності пасажирів мова не йдеться. Як, власне, і про виконання розпорядження міської влади від 1 червня минулого року щодо 50-відсоткового тарифу перевезення дітей шкільного віку.
 Потреба у втручанні в роботу транспортного обслуговування, зокрема, міськими дев’ятьма маршрутами, виникла не сьогодні. Проте саме нинішній міський голова Іван Пугач взявся за врегулювання маршрутів, зробивши ставку не інтереси людей. Адже у міській раді назбиралася ціла гора заяв носівчан, які не задоволені роботою перевізників, не бракує їх і у дзвінках на «гарячий» телефон органу самоврядування, де носівчани вкрай незадоволені роботою ряду підприємців. Претензії практично однакові у всіх пасажирів: у пільгові рейси возять за гроші, графіків руху нема, тому коли чекати автобуса, залишається лише гадати, або й взагалі водій на власний розсуд може відмінити рейс у вихідний. Разом з тим були й подяки транспортникам: Олександру та Анатолію Оксимцям, які обслуговують маршрут 4-А. 
Минулого понеділка у редакції «червоніли» телефони від обурених носівчан, які не змогли вчасно доїхати до вокзалу, запізнилися на роботу тощо. А все через те, за словами пасажирів, що міська рада своїм рішенням продовжила маршрут 1-А, назвавши його тепер 2-А (Вокзал-центр) до лікарні, облаштувавши там дві нові зупинки і зобов’язавши водіїв маршруток, без зміни тарифу довозити пасажирів саме туди. Цим рішенням, як прокоментував міський голова Іван Пугач, окрім заголовного -- підвіз людей до лікарні, розв’яжеться ще одне питання: благоустрій вулиці Вокзальної, де до цього відстоювалися автобуси. Тепер їх на зупинці біля ощадбанку може бути не більше трьох, решта—біля лікарні. Більше ніяких змін у роботі транспортників не відбулося і їхнє незадоволення є абсолютно надуманим. У графік ніяких змін не вносили і стоянка до 10-30 хвилин для посадки передбачає не затримку маршруток, а навпаки постійний їхній рух.
- Я особисто зустрівся з кожним із 27 перевізників, уклали нові договори і видали тимчасові паспорти. І я, і безпосередній куратор цієї сфери, мій заступник А.А.Бокотько налаштовані лише на компроміс. Зовсім не бачу потреби у нагнітанні проблеми, проте добре усвідомлюю, що транспортний парк у місті морально застарів, а його кількість справді завелика для такого міста, аби заробляти підприємцям пристойні гроші. Втім, це не має впливати на якість обслуговування, ввічливість і порядність транспортників у їхньому виконанні професійних зобов’язань, -- наголосив міський голова в коментарі на дзвінки до редакції.
Записала Н.КАЛЮЖНА.

«Носівські вісті» №16(9192)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 517 | Додав: Адмін | Теги: перевізники, маршрутка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024