Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Січень » 6 » «КРИШТАЛЕВОМУ ЧЕРЕВИЧКУ» АПЛОДУВАЛИ В ГАМБУРЗІ
21:55
«КРИШТАЛЕВОМУ ЧЕРЕВИЧКУ» АПЛОДУВАЛИ В ГАМБУРЗІ
Гамбург -- одна з шістнадцяти земель федеральної республіки Німеччини, розташованої в місці впадання річки Ельби в Північне море, з населенням в 1,7 мільйона чоловік. Тож учасникам та керівникам зразкового художнього колективу «Кришталевий черевичок» залишалося лише мріяти побачити на власні очі її красу. Навіть за умови, що ще наприкінці літа вони отримали запрошення на майбутній фестиваль-конкурс, який мав проходити саме там, від члена громадської спілки «Талановиті діти України» організатора перевезень на міжнародні дитячі фестивалі українських дітей за кордон із Запоріжжя Людмили Станіславівни Пісковської. І все таки з батьківською допомогою, за суттєвої підтримки меценатів в особі Івана Івановича Куровського, який оплатив участь у фестивалі та переміщення за кордоном усіх учасників, та районної організації Партії регіонів, за рахунок яких купували квитки до Львова й назад, ця мрія здійснилася. Майже два тижні -- з 15 по 23 грудня -- діти брали участь у фестивалі International Festival-contest of talent and national "Mini kulturstar international 2009», який проходив у великому спортивному комплексі міста Бергендорф. В числі учасників цього фестивалю були діти шкільного віку та молодь з восьми країн. Разом з керівником вокально-хореографічної студії «Кришталевий черевичок» лауреатом Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Наталією Євсович виступи учасників конкурсу оцінювали організатори конкурсу Олег Красовський та Ольга Вутікова, генеральний секретар федерації ЮНЕСКО в Молдові Едвіга Юрсу, хореографі з Німеччини Тамара Злобіна та Вадим Баузер, представник медаі-партнера з Німеччини Сердар Хаджі, керівник дитячої вокальної студії з Росії Марія Єфанова, модель з Казахстану Діана Качієва та професор, віце-президент Міжнародної асоціації письменників та публіцистів Білорусії, арт-директор студії «Водолій» Катерина Пашкевич.
 Кожен виступ учасників оцінювався суворим компетентним журі за п’ятибальною системою по кількох номінаціях. Приємно, що найгідніше був поцінований виступ наших юних конкурсантів за виконання танцю «У стилі фламенко», отримавши заслужене перше місце. Втім, добре виступили й наші вокалісти, кожен з яких виконував два номери, один з яких обов’язково рідною мовою, як представлення своєї країни. Так, переможницею в своїй номінації стала Людмила Борисенко, другі місця отримали Вікторія Ступак та Ірина Волоха, третє -- Богдана Друзь. Дипломанткою конкурсу стала наша наймолодша за віком учасниця -- Неля Руденко. Гран-прі конкурсу виборола Катерина Коломієць. Тож члени журі високо оцінили виконавську майстерність нашого колективу, зазначивши, що наші діти були найталановитішими.
 Не зважаючи на досить напружену програму фестивалю та навантаження в ході переїздів учасники фестивалю здійснили пішохідну екскурсію по Гамбургу, відвідали місцеву ратушу, парламент Гамбурга. Учасників вразила архітектура, яка зберігається там не одне століття, чистота та культура. Загалом, за час поїздки діти здійснили невеликий тур п’ятьма європейськими країнами, побувавши у німецьких Гамбурзі, Берліні та Бергендорфі, чеській Празі та польському Кракові, відвідали австрійський Відень, насолодившись враженнями від готелю «Моцарт», віденською оперою та царськими палатами, костьолами та зимовою королівською резиденцією, здійснили екскурсію нічним Будапештою.
-- На все життя залишиться у нашій пам’яті цей фестиваль та майже казково-передноворічні екскурсії різними країнами Європи, -- ділиться враженнями від побаченого керівник вокально-хореографічної студії «Кришталевий черевичок» Наталія Євсович. -- Щиро, від усієї душі дякуємо нашим дорогим спонсорам та меценатам з те, що вони допомогли здійснити нашу спільну дитячу мрію -- виступити за кордоном та побувати у стількох європейських країнах. Кращого новорічного подарунка «під ялинку» годі й придумати…
К. МИХАЙЛЕНКО.

         «Носівські вісті» №2(9122)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 720 | Додав: Адмін | Теги: Гамбург, Кришталевий черевичок, аплодисменти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024