Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Лютий » 23 » «АВТОМОБІЛІСТ» - ЧЕМПІОН
16:14
«АВТОМОБІЛІСТ» - ЧЕМПІОН
Із грудня минулого року по лютий нинішнього у районі на стадіоні ДЮСШ «Олімпійський» проходили  змагання відкритого чемпіонату  району серед колективів ФСТ «Колос» з футзалу. Участь у них брали сім команд: цукрового заводу, з Лихачева, Хотинівки, Червоних Партизан, Тертишників, агрофірми «Носівка-Агро» та перевізників.Команди грали по круговій системі, провівши одна з одною по дві зустрічі. Лідерство визначилося вже від самого початку матчів - його захопили команди «Маяк» з Лихачева та носівський «автомобіліст» зігравши внічию 4:4.Після матчів першого кола лідером стала команда «Автомобіліст», залишивши відповідно на другому-третьому місцях футболістів «Маяка» та «Носівки-Агро».Перемогою «Автомобіліста» нас своїми суперниками з рахунком 7:4 закінчилися  й ігри другого кола. Таким чином, за підсумками всіх проведених впродовж чемпіонату матчів абсолютним переможцем стала команда «Автомобіліст», набравши 34 очка при двох втрачених. Її футболісти за цей час змогли забити у ворота своїх суперників 107 м’ячів, при цьому пропустивши лише 39.
  На другому місці турнірної таблиці з 28 очками футболісти «Маяка», які забили 83 м’ячі та пропустили 38. Володаря третього місця вдалося визначити лише в останній грі. Зустрівшись у спортивному двобої, футболісти агрофірми «Агрікор-Холдинг» виявилися сильнішими за своїх суперників з «Носівки-Агро». Надалі місця розподілилися таким чином: четверте місце - за командою «Носівка-Агро», п’яте - за футболістами команди «Колос» з Хотинівки, шосте - за цукрозавод чанами. Завершили турнірну таблицю футболісти з Тертишників. Переможці  отримали кубок, диплом та грошові винагороди. Дипломи та грошові винагороди отримали також команди-призери. 
  Грамоти та грошові винагороди отримали також кращі гравці та воротар турніру. Компетентне журі з числа спеціалістів та ветеранів футболу, а також уболівальників були одностайні в тому, що цього почесного звання заслужили  гравці  «автомобіліста» Ігор Сугоняк та Євген Овод.  Слід також зазначити, що фінансування турніру проводилося  самими учасниками - за рахунок своїх турнірних та призових внесків. 
  І ще одне. Приємно що чемпіонат викликав неабиякий інтерес серед уболівальників, яких вдосталь збиралося по суботах, коли проводилися ігри. Ще одним надзвичайно приємним позитивом стала поява участі в чемпіонаті двох молодих команд - з Хотинівки та Тертишників. Особливо постаралися хотинівчани, які продемонстрували досить змістовну гру, отримавши дві перемоги над червонопартизанцями. До речі, сільські голови чи керівники підприємств, від яких виступають спортсмени не так вже й часто тішать земляків своєю присутністю в залі та підтримкою. А ось сільський голова з Хотинівки Валерій Білодід  приїздив не раз підтримати та по вболівати за свою команду.
В.ОПРИШКО,
голова районної організації ФСТ «Колос».

«Носівські вісті» №7(9183)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 565 | Додав: Адмін | Теги: Автомобіліст, спорт, Футзал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024