Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Жовтень » 11
Щедрий і погожий осінній день подарував педагогам району прекрасне свято з нагоди Дня вчителя, яке пройшло минулого тижня, в п’ятницю, в районному будинку культури і було підготоване працівниками цього культурно-розважального закладу та самими освітянами разом із їхніми вихованцями. З ніжними та щирими словами пошани та вдячності за їх нелегке ремесло і вчительський талант до присутніх у залі звернулися з промовами голова райдержадміністрації Анатолій Красносільський та його заступник з питань гуманітарної сфери Віктор Броварець, начальник відділу освіти райдержадміністрації, ватажок районних освітян Наталія Баришовець та голова райкому профспілки працівників освіти Євген Бондарчук. Великій групі освітян було вручено почесні грамоти та премії. У числі нагороджених Почесними грамотами Носівської райдержадміністраці, районної та міської рад Іван Кошовий, директор Н ... Читати далі »
Просмотров: 652 | Добавил: Адмін | Дата: 11.10.2011 | Комментарии (0)

Дні міста, які співпали з датою визволення нашого краю від німецько-фашистських загарбників, осінні ярмарки пам’ятно відзначили практично в усіх райцентрах Чернігівщини. Та наше носівське свято чи не найбільш було в центрі уваги періодичних комунальних та незалежних видань обласної та місцевої сфери розповсюдження, елетронних засобів масової інформації. Наших колег вразила помпезність організації носівського свята, як коментує приватна міська газета «Ніжин-інфо», наголошуючи, що патріотизму носівчан, масовій участі жителів міста і району можна тільки було позаздрити. Як підкреслюється автором коментаря, очевидно, носівська влада зуміла зацікавити населення, створити особливий мікроклімат в громаді. Передаючи враження від побаченої урочистої ходи делегацій трудових колективів, сільських громад, навчальних закладів, один із журналістів висловився, що півторагодинни ... Читати далі »
Просмотров: 601 | Добавил: Адмін | Дата: 11.10.2011 | Комментарии (0)

Настала прохолодна пора. В районі розпочинається опалювальний сезон. Отже, існує ймовірність виникнення пожеж. І хоча в господарствах для забудови застосовуються здебільшого вогнетривкі матеріали, там, де до протипожежної безпеки ставляться байдуже, може трапитись нещастя.Стосується це жителів району, котрі не слідкують за очищенням димоходів, справністю опалювальних та нагрівальних приладів, що можуть викликати пожежу.
В районі щорічно проходить навчання населення правилам пожежно-технічного мінімуму, але ряд громадян легковажно ставляться до цієї важливої справи. От і виникають пожежі. Пожежа -- це нещастя. Отже, запобігти їй -- обов'язок кожного громадянина. Треба бути пильним, обережним з вогнем, ретельно виконувати правила пожежної безпеки. Тоді й нещастя стануть рідкістю.
В. ОСТРЕНСЬКИЙ, іспектор НПД.
... Читати далі »
Просмотров: 1288 | Добавил: Адмін | Дата: 11.10.2011 | Комментарии (0)

 З року в рік освітня галузь все більше й більше піддається реформуванню. Міністри обіцяють нам, що ці зміни приведуть до кращої, якіснішої та менш корумпованої освіти. Але ж що ми маємо на сьогоднішній день?
   Чи перше вересня нині було таке ж радісне та безтурботне свято, яке мали діти раніше? Може, й залишилося воно таким для молодших школярів, але ж ніяк не для випускників. Побоювання щодо нездачі тестів псують їм це свято. Також диктат нинішнього суспільства на те, що кожен мусить обов’язково мати вищу освіту, вступати до найкращих та найдорожчих університетів України, а потім, після отримання бажаного диплому(зеленого чи червоного) з гірким сумом розуміти, що високооплачувану роботу, яка б покрила всі кошти за п’ятирічне навчання, вдається знайти лише одиницям.
Просмотров: 508 | Добавил: Адмін | Дата: 11.10.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024