Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Червень » 8 » Широкої коаліції не буде
23:14
Широкої коаліції не буде
 Янукович і Тимощенко звернулись до народу: коаліції не буде.


  Янукович: "Я мав великi сумнiви i стосовно способу обрання президента, який передбачали б цi конституцiйнi змiни. Вибори глави держави у парламентi, безперечно, заощадили б кошти i час, якi можна i треба було б використати для швидкої реалiзацiї антикризової програми. Але водночас цей шлях породив би у суспiльства сумнiв у прозоростi наших дiй, у повазi до людей з боку влади.


А волю громадян треба шанувати. Тому я завжди був переконаний - лiдери повиннi довiрити свою долю народу. Я заявляв завжди i заявляю зараз - президент держави повинен бути обраний на прямих всенародних виборах. Особливо зараз, коли треба буде новому президенту реалiзовувати дуже непростi завдання, можливо, впроваджувати непопулярнi реформи. Щоб зробити це - президент повинен опиратися на довiру свого народу. Люди повиннi вiрити - лiдер держави робить все можливе, щоб полiпшити життя кожного громадянина, щоб Україна вiдродила економiку i отримала перспективу в майбутнє. Мандат такої довiри можна отримати лише на всенародних виборах."


  Тимошенко: "Сьогодні в країні, за чинною Конституцією, ніхто ні за що не відповідає, вона створює кілька антагоністичних і взаємовиключних центрів ухвалення рішень, вона дисбалансує управління державою, несе хаос, анархію та повну відсутність будь-якої відповідальності…


  Зміни до Конституції треба ухвалити негайно. Бо чинна Конституція – це елемент нищення держави та її суверенітету. Жити за такою Конституцією і надалі – неприпустимо. Нам треба чітко розмежувати повноваження та відповідальність Президента, Прем'єр-міністра, парламенту. Нам необхідно створити з „нуля” незалежну судову владу. Нам треба визначитися в якій державі, і з якою формою правління ми хочемо жити.


  Саме для цього, разом з переговорами про об’єднання ми напрацьовували, важко напрацьовували, проект змін до Конституції, який мав, після остаточного опрацювання, всенародного обговорення та публічного ухвалення пройти всі процедури Верховної Ради і бути прийнятим.  Ми мали подарувати країні європейський державний устрій.


  Зараз все зупинили."
  За матеріалами прес-служб Кабміну та Партії регіонів.

Переглядів: 578 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024