Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Червень » 1 » Крок у майбутнє
22:59
Крок у майбутнє

 Надзвичайно хвилюючі ці дні — останній весняний і перший — літа. У школярів завершився навчальний рік, ставши для молодших ще однією сходинкою в подальший незглибимий світ знань, для випускників же дзвоник останнього шкільного уроку символізує кінець дитинства та відкриває незвідану дорогу у нове, незнане і вже доросле життя.
 У всьому світі 1 червня відзначається як Міжнародний день захисту дітей. Усі ми родом із дитинства. Тому й відчуваємо особливу відповідальність за наймолодших представників суспільства, обов’язок дбати про гармонійний розвиток, духовно і фізично здорове покоління.
 Наші діти, наші внуки — майбутнє молодої України. Тому на ці дні ми завжди рівняємо свої повсякденні турботи про юну зміну: і яснооку малечу, у якої свої дитсадківські свята, і неспокійних школяриків, у яких попереду літо на відпочинок та оздоровлення, і, звичайно, про випускників.
 Дорогі одинадцятикласники, ваші майбутні успіхи, сумління, працьовитість, ділове і творче завзяття стануть найкращою вдячністю вашим наставникам.
 Любі наші маленькі друзі! Юнаки й дівчата! Ви — громадяни завтрашнього світу. Саме вам, юним, множити славу рідної землі, будувати нову державу і жити в ній. Ви — наша опора і надія, чисте джерело життя.
 Тож нехай будуть безхмарними ваші юність і дитинство, ваше майбутнє.
 Окремі слова вдячності з нагоди останнього дзвоника всім освітянам, батькам, без чиїх невсипущих турбот, невтомної праці та високого професіоналізму годі було б говорити про становлення юного покоління громадян України.
Всім — дітям і дорослим школярам, педагогам, батькам — найщиріше зичимо щастя, життєвого оптимізму, успіхів у всіх добрих справах, віри у світле майбутнє. Хай ваші мрії втілюються в життя. Добра вам і благополуччя в заможній щасливій державі!
Ольга САМОКИША, голова районної ради.
Віталій ОСТРЯНКО, в.о. голови райдержадміністрації.
Наталія БАРИШОВЕЦЬ, завідуюча відділом освіти РДА.

Носівські вісті» №22(9090)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

 
 
Переглядів: 612 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024