Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Червень » 1 » Не можеш заплатити - відпрацюй
15:03
Не можеш заплатити - відпрацюй
    З часу введення нових штрафів для порушників правил дорожнього руху, у кримінально-виконавчої інспекції Носівського району додалося роботи. Тепер у них на обліку перебувають не лише засуджені до кримінальних покарань у вигляді іспитового строку, виправних робіт, а й ті особи, які були притягнуті до адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами у нетверезому стані. Покарання таким порушникам -- від 40 до 60 годин громадських робіт. Зважаючи на кількість таких порушників, за рахунок їх цілком можливо вирішити питання благоустрою міста.
Із 60 чоловік, які перебувають на обліку, більшість вже відпрацювала призначені судом громадські роботи під контролем відповідальних працівників КП "Носівка-комунальник", які підбирають завдання для порушників. Як правило, це прибирання території міста, зокрема, викошування, вирубка порослі в парку та на кладовищах, дитячих майданчиках тощо. Суворий облік та контроль здійснює і кримінально-виконавча інспекція. Особливо це стосується тих громадян, які ухиляються від роботи. Таких поки що четверо, однак кожен з них тепер буде покараний арештом. Закон передбачає добу арешту за невідпрацьовані 5 годин громадських робіт. Так, наприклад, Булах Р. вже отримав своїх 5 діб, справи ще трьох носівчан: Іванчука А., Наливайка О. та Юхна О. направлені до суду.
   Словом, вирішувати порушникам, що для них краще, але те, що якраз ця категорія громадян може бути альтернативою вирішення питань благоустрою, які завжди актуальні і для міста і сіл району,-- це однозначно. З огляду хоча б і на те, що з приходом теплої пори року турбот у комунальників додалося.
   А. МАКЄЄНКО,
   старший Інспектор КВІ в Носівському районі
   «Носівські вісті» №22(9090)
   Читайте інші матеріали «Носівських вістей»
Переглядів: 595 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024