Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Грудень » 11 » Живемо у час перемін
21:55
Живемо у час перемін
Тиждень
Як ніколи, пролітає швидко час. Незчулися, справді, що вже в історію відходить 2010-й -- рік сподіваних перемін у суспільно-політичному житті України. Його гороскопний символ наперекір усім пророцтвам і прогнозам, пережитим сонячним і місячним затемненнями, які не могли не впливати на людськість, все ж вирулював енергійно нашу державу на шлях оновлення, майбутніх грандіозних змін. 
 Спадщину року Тигра, можливо, ми по-справжньому ще оцінимо нескоро, та вже двома подіями він подарував нам бодай маленькі росточки надій, що все непередбачуване авантюрне в житті вже позаду і гальма для поступу вперед знято. І хай навіть тією ж самою колією продовжує свій рух наш потяг, та якось спокійніше нам, пасажирам. Президентські вибори на початку року й місцеві -- наприкінці таки значно міняють суспільну ситуацію, хоч вона залишається ще далеко не простою. Вже очевидно, що дуже нелегким для нового Президента, уряду і в подальшому будуть кроки в здійснення справжніх реформ. Адже суспільство звикло впродовж двох десятиліть до їх постійної імітації, що влаштовувало багатьох у минулому і, на жаль, влаштовує нині. Однак, далі так жити не можна -- на межі повного економічного банкрутства держави, соціального дискомфорту для переважної більшості співвітчизників, духовного зубожіння.
 Безперечно, нам ще нескоро вирватися із цього суперечливого кола, та все ж треба. Відбудеться це швидше, ніж пролетить наше життя, чи випаде відчути добрі плоди ще й дорослому нинішньому поколінню, залежить від кожного. Мусимо зрозуміти одне: час перемін, про які ми говорили стільки багато, нарешті настав. Можливо, він буде далеко не легший, ніж уже пережили в минулому, ще тернистішим, але пройти його мусимо, щоб неодмінно, красивіше жилося наступним поколінням і в Україні, й на нашій малій батьківщині. Тож у новий 2011 рік, який уже, вважай, на порозі, увіходимо з найкращими і великими надіями, сподіваннями, що нові команди в органах місцевого самоврядування, які щойно сформувалися, діятимуть, як однодумці, згуртовано й заодно із владною вертикаллю виконавчої влади, що вже склалась. Від них разом чекаємо реальних і конкретних справ для людей. Справ, які ми авансували найдорожчим, що в нас є, -- своїм довір’ям.
 А ви вже задумали Новий рік для себе? Напишіть, яким ви хочете бачити його для рідного села, міста. Які у вас є пропозиції своїм депутатам, керівникам громад, району? Давайте всі разом міняти життя на краще.
О. НЕСТЕРЕНКО.
№51(9172)
Переглядів: 518 | Додав: Адмін | Теги: тиждень | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024