Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Червень » 7 » У наше й ваше свято -- з поклоном
16:57
У наше й ваше свято -- з поклоном
 Тиждень
 Свят у нинішньому українському календарі -- незлічимо. У день навіть буває кілька, може одній професії кілька присвячених днів. Зрештою, в цьому й поганого ні краплини: мудрим не нашкодить ні єлей, ні келих шампанського, надто, елементарна увага і до речі сказане щиро добре слово.
 Не обійдена увагою й наша професія. На порозі -- День журналіста. Свято ще завтра, у неділю, а вітання приймаємо вже з пів тижня, напередодні, мовлять друзі, у вихідний вас не зустрінеш, не додзвонишся в редакцію…
 Знаєте, у такі дні по праву відчуваєш, що ти не один у полі воїн, що наша журналістська праця таки цінується. І головне -- скільки справжніх друзів у газети, які розуміють, що Слово -- споконвічне й воно від Бога, і нам, літописцям своєї доби, історії рідного краю і Вітчизни, долею судилося використовувати це Слово в благо людей, суспільства. 
 Не запідозріть у нескромності. Нам, журналістам, дісталася таки висока доля. Як апостолам. Їх було дванадцять, нас -- незлічимо й незлічимо, бо поруч із професійними журналістами великою когортою ви, наші читачі й головний автор. Із актуальною темою, пропозицією, порадою. Кожен ваш лист, дзвінок до редакції, а то й візит -- свято для журналістів.
 Щиро дякуємо за те, що повсякчас розумієте: журналістика -- не гордість для самоповаги, а робота до втоми душі, до болю в серці. Ми надзвичайно цінуємо вашу приязнь, вашу любов до своєї газети і надзвичайно дорожимо довір’ям кожного і всієї нашої дружної земляцької родини.
 Сподіваємось на нові цікаві майбутні зустрічі й нагадуємо, що в червні завершується передплата. Зовсім мало залишилось часу. Будемо вдячні, якщо ви й на друге півріччя виберете в супутники свої-наші «Носівські вісті». Це буде найкращий подарунок для нас, журналістів, у завтрашнє наше й ваше свято. Найщиріше вітаємо вас, дорогі земляки. Нас одиниці, але разом, зі Словом-творцем, трудівником, борцем ми -- велика сила.
 Будьмо разом!
О. НЕСТЕРЕНКО.

«Носівські вісті» №24(9145)

Переглядів: 464 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024