Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Грудень » 3 » Досить балакать, наш козир -- робота
23:26
Досить балакать, наш козир -- робота
Тиждень
 Дивний все-таки ми народ -- українці. Все життя боремось і мріємо про щасливе майбутнє. А воно ніяк не ближчає. Вважай, зоряний час було настав з новою добою -- дорогою в незалежність. Та два десятиліття пролетіли, канули, як вода в пісок, не оросивши засохлих паростків -- не примноживши статків, не облагородивши, не зміцнивши духом.
 Пробалакали ми і пробазікали, кажучи, далебі, точнішим українським словом. Проворогували поміж собою, борючись за владу й вміст особистих кишень. А в загальній масі ще більше збайдужіли. Чи не красномовним підтвердженням цьому останні вибори, в яких великим числом, зокрема, і виборці Носівщини не схотіли пожертвувати кількома годинами вихідної неділі, щоб прийти на виборчі дільниці й заявити про власну позицію у виборі найближчої до себе влади. 
 Серцем і розумом я в певній мірі розумію розчарування людей. Адже роками, вважай, нічого не робилось, аби бодай на дещицю покращити їх життя, облагородити побут. Безліч прикладів з приводу по носівських. За балачками так і не дійшла міська влада до впорядкування парку, інших громадських і пам’ятних місць, не підтримали жодної з ініціатив земляків, надто особистої не було жодної. З принуки, по-компанійськи проходили місячники з благоустрою та озеленення. Ми забули про організоване суперництво-конкурс на кращий населений пункт, вулицю, подвір’я. Так було легше жити всім і, звичайно, сидіти в кріслах.
 І все ж, хоч на порозі виборчої кампанії мали б прозріти й бодай дещо побачити, що зміни, настільки дозволяв час і можливості, почали відбуватися і в державі, і в районі. Нарешті канула в непам’ять помаранчева говорильня, окреслилась вертикаль влади і ми дещо встигли зробити за останній рік-півтора. Може, й більше, ніж за минулу чотирирічку. 
 Залишається тільки сподіватися, що час балачок і базік минув, що новий корпус чолових у радах з перших днів візьметься за конкретні справи на своїх територіях, усвідомивши, що не прийшли вони для того, щоб устигнути при хватнути-придбати якийсь привабливий шмат землі, а то й просто просидіти до наступних виборів. Вже очевидно, це не вдасться. Час говорильні минув. Досить жити мріями про щасливе майбутнє, залишатися байдужими до всього, що довкола. Давайте напружимось і в помислах, і в діях, не побоїмось іти на ризик і навіть жертвувати особистим. Працювати -- то в природі кожної людини, дане від Бога. Адже недарма в Святім писанні сказано: «Не по їх словах, а по вчинках пізнаєте їх».
О. НЕСТЕРЕНКО.

«Носівські вісті» №50(9171)


Переглядів: 412 | Додав: Адмін | Теги: тиждень | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024