Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2011 » Квітень » 21 » Антон ШАБЕЛЬНІК: «ДЛЯ ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПРАВОПОРЯДКУ ЗАДІЮЄМО ВСІ РЕЗЕРВИ…»
23:55
Антон ШАБЕЛЬНІК: «ДЛЯ ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПРАВОПОРЯДКУ ЗАДІЮЄМО ВСІ РЕЗЕРВИ…»
Актуальне інтерв'ю
На початку року на колегії райдержадміністрації розглядалося питання роботи райвідділу міліції по забезпеченню громадського порядку та попередження злочинів і правопорушень. На той часів голови РДА Анатолія Красносільського, членів президії, а також інших учасників засідання були серйозні претензії до діяльності правоохоронців, зокрема, в плані дієвої роботи дільничних інспекторів, їх активнішої співпраці з населенням, керівниками на місцях, вмінню налагодити роботу, згуртувавши громаду в організації громадського порядку тощо. Що змінилося з того часу? - у розмові з начальником Носівського райвідділу внутрішніх справ А.В. ШАБЕЛЬНІКОМ.
 Райвідділом постійно проводиться активна робота із забезпечення громадського порядку та попередження злочинів та правопорушень. Оскільки більшість злочинів скоюється особами в стані алкогольного сп’яніння, то з початку року зусилля працівників міліції були спрямовані на запобігання надмірного вживання населенням алкогольних напоїв та боротьбу з пияцтвом. З цією метою нами розроблено ряд додаткових заходів щодо попередження правопорушень, пов’язаних з незаконним виготовленням, зберіганням, розповсюдженням міцних спиртних напоїв домашнього виробництва. У першому кварталі поточного року за виготовлення, зберігання та розповсюдження самогону до адміністративної відповідальності було притягнуто 16 осіб, а за придбання - 19. Крім того, відносно однієї особи навіть порушено кримінальну справу за ознаками ст..203 Кримінального Кодексу України, на яку може бути накладено штраф у розмірі від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів. В ході проведення заходів також було вилучено 54 літри самогону та 156 літрів самогонної закваски та 9 самогонних апаратів.
 Також у вечірній час організовуються патрулювання співробітниками райвідділу, в ході яких виявляються та притягуються до адмінвідповідальності особи, які розпивають спиртні напої та знаходяться у нетверезому стані в громадських місцях. Всього з початку року до адміністративної відповідальності за розпиття спиртних напоїв у громадських місцях та на вулиці, появу там у нетверезому стані було притягнено 214 осіб, з яких троє, на жаль, ще й неповнолітні. Виявлено також один факт доведення неповнолітнього до стану сп’яніння.
 Керівництво Носівського райвідділу міліції значну уваги приділяє охороні громадського порядку, особливо під час проведення масових заходів. Протягом першого кварталу 2011 року було проведено ряд відпрацювань території району за участю колег з числа працівників міліції, відряджених з інших міськрайвідділів з метою надання практичної допомоги. Щодо проведення масових заходів, то працівники міліції пильно слідкували за дотриманням громадського порядку як під час святкування Новорічних свят, так і релігійних Водохреща та Масляної.
 За поточний період значно покращилося й матеріально-технічне забезпечення райвідділу. Так, у приміщенні райвідділу триває ремонт, кабінети оновлюються та поповнюються оргтехнікою. У лютому за підтримки управління МВС в Чернігівській області ми отримали новий автомобіль. 
 З початку року посилено також контроль за дотриманням дисципліни та законності особовим складом райвідділу. Ми регулярно проводимо заняття з службової підготовки, на яких співробітники вивчають законодавчі зміни, накази та вказівки Міністерства внутрішніх справ та управління по області. Наші співробітники постійно відвідують спорткомплекс, де проходять заняття з фізичної підготовки. Тож в цілому, можна вважати, що райвідділом зроблено чималоу як у напрямку профілактики злочинів та правопорушень, так і по удосконаленню організації роботи та матеріально-технічного забезпечення. Думаємо, що ця робота триватиме й у подальшому і сподіваємося на підтримку та розуміння з боку громадськості, яка також залишатиметься небайдужою до наших спільних проблем. А саме: забезпечити громадський порядок у населених пунктах та поставити надійний заслін злочинності та різного роду правопорушенням…
Записала К. ГАВРИШ.

«Носівські вісті» №15(9191)

Переглядів: 569 | Додав: Адмін | Теги: Міліція, інтерв'ю | Рейтинг: 1.0/1
теги
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024