Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Квітень » 27
 Так вже склалося традиційно, що більшість наших, "жіночих" проблем та турбот з нами розділяють саме газетярі. Причому роблять це не лише за своїм власним, журналістським, газетярським обов"язком, з метою підвищення рівня інформованості населення чи усвідомлення проблем гендерної рівності чи, скажімо, запобігання торгівлі людьми, поширення громадської думки про роль жінок у процесах прийняття рішень про рівні права та можливості щодо участі у державному управлінні та громадському секторі. Хоча, безумовно, на нишньому етапі нашого неспокійного сучасного життя це не так вже й неважливо. Просто у районної організації Спілки жінок України вже давно склалися добрі партнерські взаємостосунки. Відтак практично жоден захід, який ми зазвичай влаштовуємо для своїх спілчанок, жодна проблема чи ситуація, яку ми допомагаємо вирішити, не обходиться без участі наших партнерів. Порадою, добрим словом, порушуючи якусь проблему на сторінках газети чи безпосередньо при особистому спілкуванні, разом ми робимо конкретну справу. Та й чи могло б бути інакше, якщо гендерна рівність все активніше і впливовіше заявляє про себе у українському суспільстві, дає змогу нашому українському жіноцтву впливати на важливі аспекти державотворення, самореалізуватися і цим самим активно впливати на вирішення важливих питань сьогодення з позиції жінки-матері, жінки-берегині роду людського, миру та спокою на планеті. Й наш район також бере в цьому активну участь. А газетярі, у свою чергу, професійно роблять сво ... Читати далі »
Переглядів: 523 | Додав: Адмін | Дата: 27.04.2009

  Щеплення на сьогодні залишається єдиним ефективним методом профілактики інфекційних захворювань, який дозволяє уникнути епідемій. Й навіть коли прищеплена людина хворіє, захворювання перебігає в легкій формі та без ускладнень. Натомість останнім часом можна почути різні думки з приводу того, потрібно робити щеплення чи ні. Відповідь може бути тільки однією: так. Імунізація -- це введення в організм вакцини, після чого в нього виробляється імунітет -- несприйнятність до відповідного інфекційного захворювання. При введенні вакцини організм дитини виробляє антитіла, які й забезпечують захист, тобто імунітет.
 В нашій країні планова імунізація проводиться проти десяти існуючих інфекцій: дифтерії, правця, кашлюку, поліомієліту, туберкульозу, вірусного гепатиту В, епідемічного паротиту, кору, краснухи та гемофільної інфекції. До речі, якщо в інших країнах Європи проведення щеплень переважно платна процедура, то в нас вона безкоштовна. Натомість вакцини, котрі при цьому використовуються, в обов’язковому порядку проходять контроль якості, мають відповідну реєстрацію та дозвіл на застосування. При транспортуванні, зберіганні та використанні вакцин дотримуються всі вимоги температурного режиму, які забезпечують їхньє збереження та безпеку.
 Імунізація дитини розпочинається з першого дня життя і продовжується до вісімнадцяти років. Перше щеплення, яке отримує дитина ще в перший день свого життя, проводиться проти гепатиту В. Вірус гепатиту В передається з кров’ю а ... Читати далі »
Переглядів: 630 | Додав: Адмін | Дата: 27.04.2009

Квітень 1986 року... Ця дата, здається, і через десятиліття змушуватиме так само полинно стискатися серця від болю і при найменшій згадці про Чорнобиль, непрохано котитиметься сльоза у людей, які у повній весні свого життя пережили неоголошену війну, пройшовши фронт невидимого ворога, який косив і нині продовжує свою лиху справу, забираючи здоров’я і життя у людей, що волею долі чи власного бажання обрали тоді свій шлях молодого життя, ставши біля витоків будівництва атомної станції і народження красивого міста майбутнього-Прип’яті. Кажу це без пафосу, бо всі, з ким доводилося спілкуватися, із захопленням і водночас із болем згадували красиве місто, де оселялися, з’їжджаючи звідусіль, молоді люди і сім’ї. Тут скоро отримували житло, мали стабільну і пристойну заробітну плату, тут була розвинена інфраструктура. Все є і все поруч, зручно, доступно, цікаво і стабільно, з впевненістю у завтрашній день. Прип’ять для багатьох сотень тисяч наших земляків стала справді містом мрій і щасливого майбутнього.

... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: Адмін | Дата: 27.04.2009

теги
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024