Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Квітень » 24 » В Носівці будуть почесні громадяни!
20:14
В Носівці будуть почесні громадяни!
Як вже повідомлялось в «НВ» рішенням шостої сесії міськради нинішнього скликання депутати затвердили Положення про звання «Почесний громадянин міста Носівки», відновивши цим самим на десятиліття забуту традицію, яка існувала в Носівці ще з дореволюційного часу. Цьому рішенню передувала піврічна копітка робота виконкому та постійної комісії з гуманітарних, правових і соціальних питань, окремих депутатів. Прийнятий документ став результатом обговорень різних варіантів і підходів, внесень проектів на сесії і їх відхилень на доопрацювання.
Отже, згідно з Положенням, звання «Почесний громадянин міста Носівки» (далі – ПГМН) може бути присвоєне мешканцям Носівки, уродженцям міста Носівки, які проживають за межами міста, іншим громадянам, за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста, виховання, освіту, охорону здоров’я, спорт, культуру та розвиток духовності, піднесення авторитету міста, як на державному так і на міжнародному рівнях, та в знак великої поваги до їх суспільно-громадської діяльності та видатні заслуги. Право присвоєння звання «Почесний громадянин міста Носівки» належить виключно Носівській міській раді і визначається її рішенням. 
На сьогодні до комісії з гуманітарних, правових, соціальних питань, благоустрою та будівництва вже надійшли клопотання щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Носівки» Олександру Івановичу Комару (посмертно), одному з організаторів і втілювачів реконструкції центру Носівки в 60-80 роках, багаторічному будівничому і господарнику – від районної політичної організації «Сила і честь», районної ветеранської організації і колективу газети «Носівські Вісті», Василю Григоровичу Нечепі, кобзарю-лірнику, народному артистові України – від комісії з гуманітарних, правових та ін. питань міськради,  Віталію Григоровичу Тищенку, майстру спорту міжнародного класу, учаснику Олімпіади 1980 року в Москві – від колективу Носівської ДЮСШ та НВК ЗНЗ-ДНЗ №3, Олексію Семеновичу Фесенку, ветеранові правоохоронних органів, організаторові вуличкомів міста – від Носівської районної ветеранської організації, організації ветеранів РВ УМВС і колективу газети «Носівські Вісті». 
Згідно з Положенням про ПГМН, звання може бути присвоєно не більше як п’яти особам до Дня міста. Тож щорічно до 1 липня комісія міської ради з гуманітарних, правових, соціальних питань, благоустрою та будівництва чекає  як на відгуки щодо вже поданих кандидатур, так і на нові клопотання від трудових колективів підприємств, установ і організацій, громадських формувань, осередків політичних партій.
Повний текст Положення про ПГМН можна отримати у секретаря міської ради, або «скачати» з сайтів http://arhizhkgnosadm.at.ua  чи  http://nosadm.cg.gov.ua . 

Василь Кияниця, голова постійної комісії з гуманітарних, правових, соціальних питань, благоустрою та будівництва міської ради.
Переглядів: 873 | Додав: Адмін | Теги: почесний громадянин, Носівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Юрко  
А тепер стаття про цю книгу є у Вікіпедії: http://uk.wikipedia.org/wiki/Спогади_носівчан_про_голодомор_1932-1933_років

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024