Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Квітень » 12
На сесії районної ради
 Минулого четверга відбулася шоста сесія районної ради шостого скликання. Й хоч першими у порядку денному її були питання виконання районної програми економічного та соціального розвитку й бюджету району за підсумками 2010 року, вони не стали домінуючими у найголовнішій депутатській розмові. Зокрема, й зважаючи на те, що, свого часу, вже були темою для обговорення та детального аналізу як у трудових колективах,так і в розмові на колегії за участю керівників виробничих підрозділів, установ та організацій, котрі, власне, якраз і є важливими складовими в реалізації найголовнішої районної програми та учасниками бюджетоутворюючого процесу. Отож, орієнтири - з огляду на «вузькі» в господарському плані місця - відомі. Оскільки ж позаду маємо три місяці вже нового поточного року, то робота ... Читати далі »
Просмотров: 609 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2011 | Комментарии (0)

Найстрашніший ворог лісу - пожежі, бо у вогні згорає та пошкоджується багато цінної деревини. Навіть від незначної низової пожежі від кинутого недопалка чи сірника гинуть молоді насадження та памолодь деревних порід. Якщо заходи по гасінню пожежі запізнюються, вогонь розповсюджується на великі площі і нищиться не лише ліс, а й розташовані поблизу будівлі, поля.
Третина масивів ДП «Ніжинський лісгосп» -- соснові насадження різного віку, які особливо небезпечні у пожежному відношенні. Щоб заступити шлях вогню, лісівники проводять відповідну профілактичну роботу, створюють мінералізовані полоси, очищують ліс від порубкових залишків, ремонтують лісові дороги, встановлюють попереджувальні шлагбауми, перекривають непланові дороги в лісі. Але всі ці заходи будуть успішними лише тоді, коли всі, хто працює чи відпочиває в лісі, будут ... Читати далі »
Просмотров: 634 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2011 | Комментарии (0)

Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Ніжині являється робочим органом виконавчої дирекції Фонду і обслуговує 5 адміністративно - територіальних одиниць, в т.ч. Носівський район. Очолює відділ у Носівському р-ні головний спеціаліст Кладинога Н.Б.
За 10 років існування Фонду в Носівському регіоні взято на облік 656 страхувальників, з них 338 - юридичних осіб, фізичних осіб 318 - підприємців, які використовують найману працю, надходження до Фонду за цей період склали 2,8 млн. грн.
Завданням страхування від нещасного випадку є: - проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасним випадкам на виробництві, професійним за ... Читати далі »
Просмотров: 607 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2011 | Комментарии (0)

Кримінал
Немов на лебединих крилах летів до своєї коханки, котра мешкає в Носівці, 38-річний житель села Шевченкове Броварського району Київської області. Жінка мала чоловіка, який втопився. На її утриманні -- донька-школярка. А в її коханця-тяжкохвора дружина, прикута до ліжка, і троє дітей шкільного віку. Можливо, він хороший сім’янин, можливо його половина не знала про його любов «на стороні». Але ж тепер, мабуть, дізналось усе село. 
 Коханця тепло зустріла коханка. Накрила стіл. У таких випадках піднімають тости за любов допоки Бог віку відміряв. Але молодиця приховала, що в неї є місцевий коханець, який забрів того вечора. Діватись було нікуди, удовиця запросила до столу. Випили по чарці, другій. А потім виникла суперечка, в який ніхто не хотів поступатись, ви ... Читати далі »
Просмотров: 606 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2011 | Комментарии (0)

Щоразу, як побачу на вулиці зграю безприв'язних собак, на думку приходить хвилюючо-трагічна історія про Білого Біма з чорним вухом з відомої, хоч і поза шкільною програмою, на жаль, повісті російського письменника Гавриїла Троєпольського й кінофільму з однойменною назвою, який свого часу збунтував душі моєму поколінню.
Зрештою, тема людської байдужості в ставленні до наших чотириногих друзів одвіку існування світу ходить багатьма сюжетами в літературі й кіно, надто часто останнім часом привертають до неї увагу журналісти. Проте світ аніскілечки не подобрішав, гірше того, навпаки закам'янів душею, побайдужішав навіть у людських стосунках, що вже тут йому до собачої, котячої долі?!
Зрештою, зрозуміло всім, що значить бездомна тварина, яка вештається на смітниках і до якої завжди тягнуться ... Читати далі »
Просмотров: 556 | Добавил: Адмін | Дата: 12.04.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024