Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Квітень » 11
Людство поділяється на дві частини: письменники і читачі. Читачів - більше, письменників - менше. Більшість читає, меншість - пише. Більшість читає те, що пише меншість.
Читати можна самому, вдвох, втрьох, а то і групою, а писати тільки самотужки. Правду кажучи, в світовій літературі є приклади дуетів - письменників, але щоб писали більше двох...
Шукаючи нові форми роботи з читачами, ми, працівники Мринської бібліотеки-філії №17 знайшли на наш погляд новий, несподіваний і ефективний хід - писати всім разом. Із жанрового розмаїття вибрали казку. Чому? Тому, що казку люблять всі, незалежно від віку.
Взяли стандартний аркуш паперу і написали першу стрічку: «Жив-був лісовичок Хрум-Хрум...». Далі запропонували продовжити читачам. І пішло-поїхало! Діти п ... Читати далі »
Просмотров: 650 | Добавил: Адмін | Дата: 11.04.2011 | Комментарии (0)

Минає третій тиждень Великого, найбільш суворого передвеликоднього посту. Окрім значних обмежень у харчуванні, християнські традиції передбачають перш за все духовне очищення кожного віруючого. 
 Потреба в цьому є і в кожного настоятеля храму. 
22 березня, в день пам'яті 40 мучеників Севастійських, Свято - Троїцький храм Носівки відвідав Преосвященніший єпископ Ніжинський і Прилуцький Іриней, очоливши Божественну літургію Передосвячених Дарів. Духовенство Носівського благочиння, яке з’їхалося на зустріч з єпископом, мало змогу прилучитися до священницької сповіді.
Просмотров: 538 | Добавил: Адмін | Дата: 11.04.2011 | Комментарии (0)

У райдержадміністрації
Відбулося перше, організаційне засідання комітету з проведення першого туру  Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Цього року він проводитиметься вже вчетверте, щоразу маючи на меті виявляти кращих з кращих серед фахівців, які працюють у державних органах влади, визначити рівень їх професіоналізму, а також відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.
  Основними завданнями конкурсу є виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених  державних службовців, які успішно та ініціативно  виконують службові обов’язки, мають організаторські здібності, що ґрунтуються на сучасних знаннях; удосконалення їхніх ... Читати далі »
Просмотров: 481 | Добавил: Адмін | Дата: 11.04.2011 | Комментарии (0)

Відповідно до вимог чинного законодавства України, з першого квітня по тридцяте травня 2011 року проводиться призов громадян на строкову військову службу. Явці на призовну дільницю Носівського району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1992-93 років народження, яким у період чергового призову виповниться вісімнадцять років, а також громадяни, які народилися у 199101986 роках, у яких закінчилася відстрочка від призову або вони не були призвані раніше з різних обставин.
Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою м.Носівка, вул. Суворова, 28 у зазначений час та з документами, що вказані в особистих повістках. Громадяни. Які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути у війсь ... Читати далі »
Просмотров: 517 | Добавил: Адмін | Дата: 11.04.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024