Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Вересень » 28

«Ключовий і безальтернативний засіб навести порядок у нашій державі - це конституційна реформа. Я твердо наполягаю на конституційних змінах, які повинні виправити всі нинішні протиріччя. Відтак хочу оголосити, що підписую Указ про проведення загальнонаціонального обговорення проекту Конституції, внесеного Президентом України. Я готовий вислухати думку кожного українця. Вірю, що таке обговорення викличе широку громадську реакцію, яка змусить членів парламенту подбати не про свої крісла, а про свій народ».

Щиро Ваш,
Президент України Віктор Ющенко
 
Просмотров: 539 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

Цими днями стався безпрецедентний випадок - за допомогою підконтрольного суду влада заборонила критикувати дії уряду та прем’єр-міністра в усіх засобах масової інформації та в рекламі. Цей факт викликає глибоку стурбованість за долю демократії і свободи слова в Україні.

Намагання Юлії Тимошенко заборонити критику дій уряду, який вона очолює, та її власні промахи - це перший крок до повернення тоталітарної системи.

Це спроба за допомогою підконтрольних судів та репресивних органів відновити цензуру та взяти під повний контроль інформаційну сферу.

Україна будує громадянське суспільство. І треба визнати – уже немало зроблено на цьому шляху.

Політики, які диктують цьому суспільству заборону плюралізму думок, заборону відкритого висловлювання оцінок роботи уряду і найвищих посадових осіб – небезпечні для суспільства і для майбутнього України.

Тому що ... Читати далі »
Просмотров: 558 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

Україна має будувати прагматичні, взаємовигідні, дружні, конструктивні відносини з Російською Федерацією.

Про це Прем’єр-міністр України заявила під час Шостої Ялтинської щорічної зустрічі «Бачення майбутнього України», повідомляє прес-служба Кабміну.

«Сьогодні продовжується погана традиція задавати питання: ти з татом чи мамою, ти із Заходом чи зі Сходом, ти із західними країнами чи ти з Росією. Я вважаю, що це не просто непродуктивне питання, це надзвичайно шкідливе питання для України, тому що воно не має сьогодні ніякої політичної логіки», - підкреслила Глава Уряду.

За її словами, «кожна країна світу сильна саме тим, що вона може просувати свої національні інтереси дипломатично, красиво та конструктивно на території кожної держави, де такі національні інтереси ми можемо знайти». Глава Уряду зауважила, що не йдеться про б ... Читати далі »
Просмотров: 556 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

Президентські вибори 2010 року стануть епохальними для України.
На них вирішиться майбутнє нашої держави.
Сьогодні економіка України перебуває у глибокій кризі, а традиційна політика протистояння «помаранчевого» та «біло-синього» таборів неухильно веде державу до розколу. Останні п’ять років усі вибори в Україні проходили за однією й тією самою технологією. Політики експлуатували і навмисно загострювали протиріччя між Західною та Східною Україною. Йшла безглузда війна гасел про державну мову, НАТО, ЄС, Росію та ОУН-УПА, яка не має жодного стосунку до інтересів України. По суті все це були «вибори без вибору», оскільки після них до влади поперемінно приходили одні
й ті самі люди. Однак у нас з’явився шанс розірвати це замкнене коло. Попри те, що на 2010 рік готувався такий самий сценарій протистояння двох таборів, на президентських виборах буде альтернатива. Кр ... Читати далі »
Просмотров: 562 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

Вже декілька тижнів носів чанимають можливість оцінити якість і смак продукції Черкаського хлібзаводу, який поки що продається лише в двох магазинах нашого міста -- на вулиці Ніжинський шлях та в торговельному центрі. Обидві торговельні точки належать Коопунівермагу Носівської райспоживспілки на основі співпраці з фізичною особою. І власники магазинів поки що цілком задоволені співпрацею з новим постачальником, а споживачі встигли оцінити прекрасні смакові властивості й широкий асортимент з 59 найменувань хлібобулочних виробів, які, до того ж, реалізуються за цінами відчутно нижчими у порівнянні з продукцією інших виробників.
Просмотров: 555 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

 3 жовтня об 11.00 по вул. Центральна, 8 (районний будинок культури)
  Шановні жителі та гості м. Носівка! Запрошуємо вас разом з нами подякувати Богові за урожай, яким Він щедро благословив нашу землю.

Просмотров: 697 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

Трапилося так, що до редакції газети зателефонували майже водночас двоє жителів міста з одним і тим же запитанням: коли буде побудована автостоянка біля районної лікарні?
  --Привіз хвору матір до лікарні, а поставити автомашину ніде, скупчення автотранспорту таке, що провести хвору поміж авто неможливо, -- обурюється один з них.
  Ця проблема існує вже багато років. Тоді для стоянки автотранспорту визначили місце на розі вулиці Шевченка, а зовсім не довели до ладу. Тож діяла ця стоянка недовго. Хоча деякий час на цьому майданчику проводився технічний огляд автотранспорту.
  --А чи потрібна сьогодні автостоянка в цьому районі міста? – запитую начальника Носівського ВДАІ В. В. Безручка.
  --Безперечно, -- говорить він. – Така стоянка конче потрібна. Вона звільнить під’їзд до лікарні, відкриє безпечний рух на цьому відрізку ... Читати далі »
Просмотров: 579 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

З першого вересня по тридцяте листопада  відділом ведення Державного реєстру РДА  проводиться  уточнення персональних даних виборців. Так, носівчани вже отримали іменні повідомлення від розпорядника реєстру – Центральної виборчої комісії – за адресою, яка свого часу вже була введена до цього реєстру. Окрім зазначеної інформації про права виборців, у кожному з цих повідомлень Центрвиборчком пропонує кожному з виборців перевірити свої персональні дані й при невідповідності та неточностях, виявлених у записі про себе, звернутися з приводу їх усунення.
  У разі, якщо хтось з виборців не отримав такого іменного повідомлення або в повідомленні виявлені невідповідності чи неузгодженості з приводу прізвища, імені чи по батькові, дати народження чи теперішньої адреси виборця, ми запрошуємо звернутися до нашого відділу з паспортом щодо підтвердження ци ... Читати далі »
Просмотров: 542 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

1 жовтня -- Міжнародний день музики
У осені -- замріяна душа. Здається, жодна пора року не здатна увібрати в себе таку широку палітру почуттів і глибинний зміст усього сущого, що й словами не передати, можна лиш почути, сприйняти душею, відкритою до прекрасного, вічного, безцінного на терезах безкінечності. Й таки невипадково, що саме в перший день жовтня, біля серця осені, своє свято відзначають усі, для кого музика -- не тільки професія, а перш за все сенс і супутниця життя. І хоча насамперед ця дата у календарі -- вшанування чималої когорти професіоналів, які повсякчас дарують нам неповторне свято чаруючої музичної феєрії, по-своєму близька вона кожному, адже, мабуть, не існує людини, яка б не любила музику. У ній, як і в цій золотавій зрілості природи за вікном, довершена гармонія й глибинний сенс усього су ... Читати далі »
Просмотров: 569 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

ЗА ГРАТАМИ МАК, КОНОПЛЯ І НЕ ТІЛЬКИ…

    На криміногенній карті Носівщини  злочини пов’язані з наркотиками  -- явище з постійним місцем прописки, яке щороку складає чималий об’єм роботи Носівських правоохоронців. Зокрема у цьому році виявлено 29 фактів зберігання наркотичних речовин, з них три -- зі збутом і стільки ж крадіжок, пов’язаних з наркотиками. Для порівняння, минулого року ні крадіжок ні збуту зафіксовано не було, але було викрито і покарано господарів 10 незаконних посівів маку, з яких четверо зберігали сировину для подальшої злочинної реалізації.
    Загалом же на сьогодні динаміка росту зберігання наркотичних засобів по Носівському району становить 107 відсотків. Разом з цим жоден злочин, пов’язаний з наркотиками, не залишився нерозкритим і всі винні понесли заслужене покарання у ві ... Читати далі »

Просмотров: 836 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

На єдиному дні інформування населення
Такою була заголовна тема єдиного дня інформування населення, який відбувся минулої середи в трудових колективах підприємств, установ та організацій області. В ході проведених заходів – семінарів, засідань „круглих” столів, лекцій – його учасники обговорювали запропоновані Президентом України Віктором Ющенком зміни до діючої Конституції України.
   Втім, у ряді трудових колективів нашого району, зокрема, в управлінні праці та соціального розвитку населення, управлінні АПР, відділі освіти, районному будинку культури, ряді територіальних громад обговорення ініціативи Президента України з приводу проекту нової редакції  Конституції України, винесений ним до Верховної Ради України й покликаний усунути проблеми, що виникли у діяльності державного механізму, та ст ... Читати далі »
Просмотров: 504 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

Від усієї душі
Наше село Селище -- не з віддалених населених пунктів Носівщини. Газифіковане, розташоване у мальовничому куточку полісся, з налагодженим транспортним сполученням із Носівкою -- здається, є все, аби жити у достатку, а молоді з кожним роком стає дедалі менше через брак робочих місць і відсутність перспективи. Переважною більшістю залишаються жити у села жителі пенсійного віку, почасти одинокі і немічні, які повсякчас потребують допомоги і підтримки.
 Скажу відразу, нам, пенсіонерам Селища, пощастило, адже багате наше село передусім добрими, чуйними людьми, які завжди поруч з відкритим, небайдужим серцем. Це і Ольга Григорівна Чекан, Надія Іванівна Нець, Марія Іванівна Ругаль, Тетяна Михайлівна Кошова, Людмила Григорівна Байда і завідуюча ФАПом із с.Роздольне Валентина Іванівна Самбу ... Читати далі »
Просмотров: 660 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

Просмотров: 585 | Добавил: Адмін | Дата: 28.09.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024