Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Вересень » 21

Минулий тиждень минув у районі під знаком 66-ї річниці визволення Носівщини від німецько-фашистських загарбників. Мабуть, то й на краще, що організаторами урочистостей з цієї нагоди було вирішено роз’єднати їх у часі з іншим, для нас вже теж традиційним велелюдним святом -- Днем міста та річницею утворення району.
Небагато вже їх залишилося серед нас -- не лише самих визволителів, а й справжніх очевидців тих буремних подій. З кожним роком все більше переступають межу вічності, гамзатовськими журавлями відлітають за небокрай, залишаючи по собі лише добрий земний слід та світлу пам’ять. Та допоки вони ще тут, з нам, нашими дітьми та внуками, як важливо не втратити естафети пам’яті, яку ці люди несуть у своїх душах та серцях впродовж усього життя. Низький їм уклін, що завдяки цьому вони змушують багатьох з нас думати по іншому, діяти -- за велінням серця.
16 вересня 2 ... Читати далі »

Просмотров: 787 | Добавил: Адмін | Дата: 21.09.2009 | Комментарии (0)

До Всесвітнього дня першої медичної допомоги, який щорічно відзначається другої суботи вересня, працівники районної організації Товариства Червоного Хреста України спільно з учнями першої міської школи провели вже традиційний тематичний захід ознайомчо-розважального характеру. В ході зустрічі учні 7-9 класів не тільки знайомилися з основними видами першої допомоги, правилами поводження в екстрених ситуаціях, а й показували свої вміння на практиці, за що отримали від Червоного Хреста приємні призи.
 Що стосується практичних напрацювань в сфері надання першої допомоги, то з початку цього року від Товариства її одержали 1148 жителів Носівщини переважно у вигляді одягу, медикаментів та продуктів харчування.
 
Просмотров: 598 | Добавил: Адмін | Дата: 21.09.2009 | Комментарии (0)

Широко та масово проходило відзначення в районі Дня фізичної культури та спорту, ознаменувавшись численними спортивними баталіями в різних видах спорту. Втім, найбільше турнірів відбулося на базі Носівської дитячо-юнацької спортивної школи. Тут у змаганнях з волейболу брали участь п’ять команд з кількох населених пунктів. А переможцем стали волейболісти червоно партизанського „Агрікору”. Призерами цих змагань стали й спортсмени носівського „Аграрію” та мринської „України”. Чимало шанувальників та любителів зібрали й змагання з настільного тенісу, де за перемогу боролося шість команд. Переможцем цього турніру стала команда „Аграрію”, їм поступилися команди, які виступали від ПП Колесник та ПП „Агропрогрес”. В особистому заліку кращими спортсменами турніру стали Олександр Скиба та Юлія Кудрявцева, хороші результати показали також Андрій Броварець, Віталій Сеник, Аліна Жигун, ... Читати далі »
Просмотров: 553 | Добавил: Адмін | Дата: 21.09.2009 | Комментарии (1)

теги
Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024