Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2010 » Листопад » 25
УТВЕРДЖУЮЧИ ВЕРХОВЕНСТВО ЗАКОНУ
У вітчизняній правовій системі прокуратура займає особливе місце, як наглядовий орган за додержанням і застосуванням Закону у всіх без винятку галузях життєдіяльності суспільства. Щоденно, почасти без свят і вихідних, і працівники Носівської районної прокуратури несуть свою надзвичайно важливу вахту на невидимих сторонньому оку кордонах законності та правопорядку, захищаючи права, свободи та інтереси кожного громадянина. Їх робота найчастіше непомітна у буднях, проте результати її неможливо переоцінити – вони є незамінною складовою розвитку правової системи в державі, утвердження верховенства Закону, єдиного для всіх.
 Як завжди, непростим був рік, що закінчується, для колективу нашої прокуратури, оскільки складною залишається в районі криміногенна обстановка, вистачає злочинів у бюджетній сфері, зі збереженням комунального та державного майна, з охорони земельних ресурсів, інших. Проте й зроблено не мало, що не може не радувати напередодні професійного свята. Так, протягом 11 місяців 2010 року прокуратурою району було порушено та направлено до суду 10 кримінальних справ, внесено понад 150 актів прокурорського реагування (приписи, подання, протести), за якими до бюджету відшкодовано понад 280 тисяч гривень, а загальна сума відшкодованих коштів становить понад 1 млн.200тис. грн.
Переглядів: 503 | Додав: Адмін | Дата: 25.11.2010

Тиждень
Поспішиш -- людей насмішиш. Тепер уже очевидно, що цей мудрий народний висновок стосується й здійснюваного реформування українського агропрому, яке триває, вважай, уже два десятки літ. Почали в запалі, з настроєм рішуче змінити форму власності, як увійшло вже в революційний менталітет. Надто глевким виявився млинець, вкотре підвела ідеологія, яку випустили галопом уперед економіки. І ось, зруйнувавши до основ, ще й донині наше село ходить між рифами, і якщо ожило острівцями благополуччя, то це знову лише видимість бажаного та привід для переможних ілюзій владцям на вищому Олімпі, які ніяк не встигають впритул наблизитись до проблем селянської глибинки, зокрема, і в зв’язку з частими перемінами чолових. 
 Проїдьте автомагістралями -- центральними й об’їзними -- й переконаєтесь неодмінно: там, де колись в жнива буяли пшениці, милували зір цукристі, а восени врунилась озимина, -- ще й нині бур’яни. Одні пани-інвестори збанкрутіли, інші оглядаються, бо до їх головної мети -- дочекатись землі на ринку -- українці ще не дозріли. Й навіть тоді, хіба сподіватись на бажані й очікувані переміни для села? 
 Вкотре на вустах і в думках досвід сусідів-білорусів, які не руйнували, зберегли десятилітні надбання радянського агропромислового комплексу і вміло підвели його до європейських ринкових стандартів. Тр ... Читати далі »
Переглядів: 426 | Додав: Адмін | Дата: 24.11.2010

теги
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024