Вимити в холодній воді огірки і помідори. Огірки очистити від шкірки. У солодкого перцю вирізати плодоніжки і ретельно видалити насіння. Промити в холодній воді очищену ріпчасту цибулю. Нарізати огірки і помідори кружечками, а перець і цибулю - кільцями. Промити і дрібно нарізати пряну зелень - киндзу (листя кореандру), базилік, петрушку. Викласти овочі рядами в салатник, посолити, посипати перцем, прикрасити кільцями ріпчастої цибулі, залити оцтом і посипати подрібненою зеленню.
Для салату вам буде потрібно:
помідори - 100г перець зелений солодкий - 50г огірок - 100г цибуля ріпчаста - 1 шт. коріандр - 10г петрушка - 10г естрагон - 10г часник перо - 10г сіль кухонна - 1 ч.л. оцет - 1 ст.л. перець мелений червоний - за смаком.
|