Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Жовтень » 21 » ОБІДИ У НОВІЙ ШКІЛЬНІЙ ЇДАЛЬНІ
09:50
ОБІДИ У НОВІЙ ШКІЛЬНІЙ ЇДАЛЬНІ
Ще до того, як Носівський цукрозавод став виробничим підрозділом ПП «Агропрогрес», засновник приватного підприємства, народний депутат України Іван Куровський вже допомагав жителям мікрорайону. Зокрема, в ремонті дороги, що на степову зону, яка багато років була у вибоїнах, будівництві водогону для забезпечення якісною водою.
А ще Іван Іванович виділив солідні кошти на євроремонти спортивного залу (роботи розпочинає будівельна бригада переробного підприємства і виконає в короткі строки) та їдальні Носівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, яка вважається заводською.
Носівський цукрозавод 125 років тому побудував великий меценат Мусін-Пушкін. Спорудив школу та їдальню. З плином часу старе приміщення на півкілометровій віддалі школи прийшло в непригодність. Нову їдальню відкрили у класі, що звільнився. Підвели водогін, зробили каналізацію, вигрібну яму, витяжку на кухні, переслали підлогу, тощо. Всі роботи виконали своїми силами. Придбали 200 тарілок і стільки ж чашок, миючі засоби. Іще залишились кошти, які використали на ремонт школи, придбавши фарбу та інші матеріали.
Висококалорійні, смачні страви готує досвідчений кухар Тетяна Штанько. Перед тим, як дітей запрошують на гарячі обіди, їх пригощають бутербродами та соками. Сімдесят учнів початкових класів, діти-сироти, напівсироти, з малозабезпечених сімей харчуються безкоштовно. Для решти школярів вартість обідів невисока. Адже овочі, картоплю та консервацію принесли батьки.
Одночасно з євроремонтом їдальні йшли роботи в гуртожитку переробного підприємства. Створили комфортні умови для проживання прибулих спеціалістів. Таких і вдома немає. Новосілля відбулося в один день.
М. КОХАН.

«Носівські вісті» №43(9164)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 550 | Додав: Адмін | Теги: Куровський, їдальня, школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024