Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Вересень » 11 » НАШЕ ПЕЧИВО СМАКУЮТЬ У ВСІЙ УКРАЇНІ
21:27
НАШЕ ПЕЧИВО СМАКУЮТЬ У ВСІЙ УКРАЇНІ
Кондитерська фабрика «Десна», що вже шість років працює в Носівці— справді унікальна. Передусім тим, що єдина в місті фабрика і мало не єдине підприємство харчової промисловості в районі, яке виробляє смачну і поживну продукцію високої якості.
 Історія створення фабрики починалася з однієї зміни і лінії по випуску вівсяного печива. За шість років роботи, хоч і не на повну потужність, оскільки працюють на конкретне замовлення , а не на склад, тут працює дві лінії, п’ять змін по вісім чоловік, випікаючи щомісяця в межах 80 тонн солодкої смакоти.
? А могли б і сто,— говорить незмінний директор М.С. Надточей.— Проте все залежить від кількості замовлень. Ринок збуту фахівці служби, що працюють у столиці, шукають по всій Україні. Як правило, це мережі супермаркетів у великих містах. Так, «Ашан», »Фозі», мережа торговельних точок у Чернівецькій, Івано-Франківській, Одеській областях, Києві. Виготовляємо не лише сім різних сортів, а за замовлення покупців і фасуємо, випікаємо за конкретною, більш вибагливою рецептурою тощо. Тобто все для замовника. Наш колектив працівників і спеціалістів в змозі задовольнити найвибагливіші смаки шанувальників.
Те, що продукція і справді смачна, свідчить не лише затребуваність її на продовольчому ринку України. Полюбляють її і носівчани. Найбільш доступна і користується попитом серед споживачів продукція, що не відповідає високим стандартам якості лише за формою, а ось ціна вдвічі дешевша. І хоч строк придатності печива всього три місяці, залежуватися воно не встигає.
? Найперші наші купці такої продукції— пенсіонери. Не всі за нинішніх статків дозволять собі викласти за кілограм печива більше двадцяти гривень, а в нас за трохи більше— чотирикілограмовий ящик,— констатує директор.
Колектив на фабриці — здружений, працьовитий і відповідальний кожен на своєму місті, щоб фабрика працювала без перебійно, виготовляючи справді смачну продукцію.
Поки що тільки печиво, спроба виготовляти пряники себе не виправдала, але власники фабрики всерйоз думають про розширення асортименту виробництва загалом.
Н.КАЛЮЖНА.

«Носівські вісті» №35(9210)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 605 | Додав: Адмін | Теги: печиво, Фабрика, Десна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024