Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Жовтень » 18 » КУРС НА ПОДАЛЬШИЙ РОЗВИТОК
15:21
КУРС НА ПОДАЛЬШИЙ РОЗВИТОК
Всього лише першу річницю, як успішний іспит на становлення, у квітні цього року відзначило наймолодше підприємство на Носівщині ТОВ «Формстиль», однак нині воно вже невіддільне від виробничого життя Носівщини. Надзвичайно гармонійно, продуктивно, помітно нове підприємство вписалося не тільки в архітектурний план центру Носівки, ставши його справжньою окрасою, а й, по праву так є, відродило у нашому районі легку промисловість, реанімувавши до повноцінного життя швейні цехи колишнього побуткомбінату.
 Руками понад двадцяти майстринь шиття тут щодня створюється форма для вітчизняних силових структур, яку вже носять, без перебільшення, у всіх областях нашої держави, мабуть, неодмінно відмічаючи у службових буднях її практичність, комфортність і бездоганну офіційну парадність, що працює на імідж служби, яку представляє. Тому не випадково і цілком вже заслужено вироби носівського швейного товариства дедалі більше зростають у попиті, більшають замовлення від вже постійних клієнтів. У їх числі, сподівається директор підприємства О.М. Лупан, відтепер будуть і служби МНС та ДАІ, які вперше зробили замовлення у вересні. Принаймні перший етап співпраці пройшов більш, ніж успішно, а, отже, є всі передумови для подальшої плідної співпраці.
 Тим більше, поки що невелике ТОВ «Формстиль» взяло впевнений курс на подальший розвиток, адже попит на його продукцію стрімко зростає. Нині ось, приміром, отримали чергове велике замовлення з МВД та Податкової служби України, які вже встигли по достоїнству оцінити продукцію носівських швей. Тому незабаром на підприємстві запрацює нова зміна з двадцяти чоловік, яка дасть можливість полегшити виробниче навантаження та розділити графік роботи на три дні робочі, затим три вихідні. Задля цього був проведений ярмарок вакансій, ведеться робота по селах, зокрема у Мрині, по набору працівниць, в основному швей. У першу чергу керівництво ТОВ орієнтується, звичайно, на відповідний кваліфікаційний рівень потенційних працівників, проте, говорить Олександр Миколайович, не менш важливо таки і їх бажання працювати, адже навчання у процесі роботи -- практика, яку підприємство успішно проводить з перших днів свого існування. Зрештою, і в цьому теж свій маленький секрет успіху «Формстилю», чия професійна репутація -- ще одним добрим символом Носівщинип промислової. 
 Т. ДАНІШ.

«Носівські вісті» №43(9164)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 489 | Додав: Адмін | Теги: Розвиток, промисловість, Формстиль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024