Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Липень » 02
Це дуже сміливе і відповідальне рішення
Реформування земельних відносин в Україні здійснюється два десятиліття. Це тернистий і складний шлях до запровадження цивілізованого ринку земель. Головним кроком до введення в обіг земель сільськогосподарського призначення має бути скасування мораторію на відчуження земельних ділянок сільськогосподарського призначення, який обмежує конституційні права власників земельних ділянок. Адже мораторій замість вирішення існуючих проблем, призводить до нагромадження нових.
Формування ринку земель сільськогосподарського призначення є одним з найбільш дискусійних і заполітизованих питань аграрної політики в Україні. У суспільстві точаться запеклі дискусії щодо цього питання. За словами Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжн ... Читати далі »
Просмотров: 546 | Добавил: Адмін | Дата: 02.07.2011 | Комментарии (0)

Державна виконавча служба входить до системи органів Міністерства юстиції України і здійснює виконання рішень судів , третейських судів та інших органів , а також посадових осіб відповідно до законів України. Основним завданням державної виконавчої служби є своєчасне , повне і неупереджене примусове виконання рішень , передбачених законом. Примусове виконання рішень здійснюється державними виконавцями  на підставі виконавчих документів , визначених Законом України „Про виконавче провадження” . Відповідно до названого Закону підлягають виконанню державною виконавчою службою наступні виконавчі документи : виконавчі листи , що видаються судами, і накази господарських судів , у тому числі на підставі рішень третейського суду та рішень Міжнародного комерційного арбітражного суду при Торгово -  промисловій палаті і Морської арбітражної комісії при Торгово – п ... Читати далі »
Просмотров: 2060 | Добавил: Адмін | Дата: 02.07.2011 | Комментарии (0)

Шановний власник
земельної частки (паю)!
Земельна реформа в Україні дала змогу кожному члену сільськогосподарського підприємства та пенсіонеру з їх числа отримати власний, земельний наділ.
Селяни тривалий час були позбавлені найголовнішого права – права розпоряджатися своєю власністю. Багато з них вже померли, так і не скориставшись економічними перевагами володіння землею.
Проте кожен власник земельної ділянки повинен мати право на власний розсуд розпоряджатися своєю землею. Для цього і впроваджувалася земельна реформа. Тому лише Вам, як землевласнику, вирішувати: чи продавати землю, чи здавати її в оренду або ж власноруч обробляти.
Нині реформування земельни ... Читати далі »
Просмотров: 702 | Добавил: Адмін | Дата: 02.07.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024