Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Липень » 13 » Відкритий лист
12:54
Відкритий лист
 Першому заступнику голови РДА Пусі О. М.
Голові районної ради Самокиші О. П.
Голові міської ради Балінцю О. М.
Директору Носівської дільниці «Райавтодор»
Ковалю В. А.
Редактору газети «Носівські вісті»
Нестеренку О. Г.
У Носівку через… Дебреве?
А ви змогли б так жити?
Шановні керівники району, міста та служб. Звертаємо Вашу увагу на те, що довгий час не ремонтується важлива вулиця нашого міста Полівка, яка веде від заводу Побідит аж до с. Дебреве. Вулиця перевантажена рухом важного транспорту як Носівського лісництва, так і транспортом сільгоспвиробників, оскільки веде до полів, лісів, а також безумовно транспортом мешканців навколишніх вулиць. Однак уже декілька років, як легковий транспорт, а з ним i просто місцеві мешканці вимушені долати практично вплав три-чотири великі ями, вибиті на всю ширину вулиці, що перетворюють наше проживання тут в постійну боротьбу за виживання як нас, мешканців, так i наш легковий транспорт. Проблема в тому, що ями практично завжди наповнені водою та мулом, пройти та проїхати майже завжди проблематично в буквальному розумінні слова. Автомобілі черпають воду, ми ж проходимо в найсухіших місцях по щиколотки у воді. Випадкові ,не місцеві перехожі та автомобілісти, що не знають, як говориться, броду, постійно потерпають - захлинаються залиті водою авто, набирається вода в чоботи, а тим більше, в туфлі, що додає колориту нашому місту, далекому від морів, озер та боліт. Безумовно, в cyxу пору дещо легше - ходимо, їздимо, вивчаємо ями, щоб підготуватись до наступних негод. У сезон же дощів, а особливо в осінь, зиму -- біда. Молимо Бога, щоб морози були за 20 градусів -- інакше така каша, що все зупиняється. Але ж нам i на роботу i взагалі у справах –повірте, ні пройти на проїхати. Бували дні, що мешканці кінцевих номерів будинків добиралися в місто через… Дебреве.
Цими днями зібрався сход наших вулиць -- більше 65 чоловік. І вирішили ми своїми коштами залагодити дещо ці ями. Але, звичайно, це крапля в мopi, бo все зараз дорого. Тому просимо наше шановне керівництво приділити нашій проблемі посильну увагу -- будемо вдячні за будь-яку допомогу – транспортом, бульдозерами чи коштами, будматеріалами. А, може, занесете нашу вулицю в план ремонту на якийсь з періодів? А ми поки що на одній нозі чи на одному колесі ще поперебиваємося якийсь час, але з вipoю i надією в наше спільне українське світле майбутнє. З миру, як говориться, по нитці…
Із щирою до Вас повагою – співвітчизники й земляки по найкращому в світі місту Носівка і як прості мешканці вулиць Полівка, Пушкіна та інших.
 Контактний телефон нашого добровільного, не обтяженого посадами організатора - 2-71-38. Білобловський Григорій Йосипович, вул. Полівка, 49.
М. ГУМЕН,П. САМОЙЛЕНКО, А. ЛИСАЧ, С. ГОРБАТКО, С. ВОРОНА, всього – 70 підписів.
                                   ПІСЛЯМОВОЮ РЕДАКТОРА.
Надзвичайно скромне прохання до влади. Люди розуміють нинішні труднощі й розраховують на майбутню перспективу, можливо й залучивши дирекцію Ніжинського Держлісгоспу, яка користується природними і народними скарбами нашого краю, не розділяючи турбот з районом не тільки про його розвиток, а й про відшкодування затрат на відродження розбитої лісовозами дороги... А це справа по рангу й за обов’язком влади.
Великий гріх відмовити людям ще й тому, що вони вже скооперувалися коштами. І їх потрібно раціонально використати за адресою, аби не «розтали» за найвищими розцінками «підприємливих» за наш же пісок…
Коментарі в цьому випадку зайві. Ініціативу громадськості потрібно підтримати, інакше ми нічого не зробимо для міста, людей, постійно нарікаючи на брак коштів.
І останнє. Останнім часом подібних ініціатив, як мовиться, з низів немало. На жаль, і їм уваги бракує, як, скажімо, жителям Кобизького шляху, котрі хочуть облаштувати дитячий майданчик. А це вже не кошти, шановні Олександре Максимовичу з Вашими бойовими заступниками. Може б, ви хоч їх «підіпхнули» до проблем Носівчан.
 
«Носівські вісті» №28(9096)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 777 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024