Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Липень » 9 » Якщо дружба, то без «кордонів»
23:20
Якщо дружба, то без «кордонів»
 Коротка післямова до однієї редакційної летючки
 У міліцейської служби наразі проблем і проблем з об’єктивних причин і суб’єктивного характеру також. Стосовно носівських правоохоронців, то їх ще більше. Це, м’яко кажучи, бо в ряді інших серйозним  негативом для служби є те, що останніми роками наші міліціонери втратили зв’язки з громадськістю й опору на актив добровільних помічників, порвали професійні зв’язки з пресою. Навіть у межах допустимого, досить непросто взяти журналістам інформацію для традиційної рубрики «Служба «102» повідомляє» і, звичайно, вона закономірно зникла зі сторінок районної газети, надто, що стосується резонансних злочинів. Така закритість, непрозорість, утаємниченість, можливо, й влаштовує керівництво райвідділу, але суспільство, громадськість аж ніяк не може. Не на користь подібний стиль у роботі правоохоронців державним інтересам, він суперечить продекларованим демократичним цінностям і чинному законодавству, гірше того, бумерангом вертається серйозним негативом у колектив, якому, очевидно, бракує свіжого вітру…
  Тому, відверто скажемо, ми пройнялись щонайменш оптимізмом, почувши пропозицію інспектора по зв’язках із громадськістю райвідділу міліції Наталією Бондаревською зустрітись із журналістами та обговорити спектр спільних дій з поліпшення інформування населення, профілактики правопорушень та злочинності тощо. Щодо цього ми повністю розділяємо інтереси Наталії Юріївни, отже, й служби, яку вона представляє. Але, безперечно, потрібно зняти кордони доступу до значимої для громадськості інформації, що тільки додасть авторитету правоохоронцям, позитивно позначиться на криміногенній ситуації, реальних результатах роботи, а відтак, на загальній атмосфері в районі, чого ми всі найщиріше бажаємо і в ім’я за покликанням та професійним обов’язком        мусимо працювати заодно. Ми пообіцяли саме такий стиль взаємин з правоохоронцями Наталії Юріївні, а не тільки публікувати  оголошене від райвідділу та суцільні дифірамби за адресою.
  До речі, це тільки про покійників говорять лише хороше або нічого не говорять. І те, що останнім часом про міліцейські будні зовсім мало публікацій у «Носівських вістях», напевне, не наша біда й не тільки проблемне питання до журналістів. Над цим варто задуматись і нашим шановним колегам з райвідділу міліції.
                   РЕДАКТОР

«Носівські вісті» №27(9095)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 749 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024