Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Липень » 6 » Втекли з-під варти, від кари не втекли
18:06
Втекли з-під варти, від кари не втекли
Надзвичайне
 Широкого резонансу в Україні набула втеча з-під варти з Носівського райвідділу міліції злісних злочинців. Може, й сподівалися вони, що заховаються від правосуддя, та намарне. Оперативні заходи правоохоронцями не припинялися на всій території України. Першим був затриманий, як уже повідомлялося, Семенець Андрій, який уплав долав Дністер, перебираючись у бік Державного кордону з Молдовою.
Така ж доля чекала й другого втікача, на якого оперативники вийшли в одному з сіл Миколаївської області. Тяжченко Дмитро знайшов прихисток у заочно знайомої родини, вдаючи добропорядного громадянина. Допомагав у всьому по господарству, навіть дітей доглядав. Люди й гадки не мали, що прихистили небезпечного злочинця, якого розшукує міліція всієї України.
У момент, коли Дмитро набирав з криниці воду, міліціонери підійшли до подвір’я. Відчувши небезпеку, злочинець дременув кущами і бур’янами. Та бути на волі йому залишалось уже недовго. Співробітники карного розшуку Чернігівської області оперативно прочесали кущі й невдовзі витягли втікача з кропиви.
Минулого вівторка злочинців судили по попередньо пред’явлених звинуваченнях за скоєні у великому числі злочини. Нагадаємо: це -- крадіжка з проникненням у житло із заподіянням шкоди потерпілому, розбійний напад з проникненням у житло, умисні тілесні пошкодження з характером особливих мук тощо.
Вердикт суду суворий. Семенцю А. -- 14 років позбавлення волі, Тяжченку Д. -- 10 років, третьому учаснику злочинної зграї -- Вітюку С. -- 11 років з конфіскацією майна в кожного.
Крапка в цій історії-епопеї ще не поставлена, оскільки втеча виведена із сукупності злочинів і „бігунам”, очевидно, додасться по заслугах ще.
 
«Носівські вісті» №27(9095)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 825 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024