Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Липень » 2 » Зворотній зв'язок або право громадян на звернення
23:05
Зворотній зв'язок або право громадян на звернення
Стаття 40 Конституції України гарантує кожній людині право на звернення до органів державної влади і місцевого самоврядування та отримання обґрунтованої відповіді у встановлений законом термін. Порядок практичної реалізації цього права регулюється Законом України « Про звернення громадян».

До державної податкової інспекції у Носівському районі за І півріччя поточного року надійшло лише одне письмове звернення. Цей факт є позитивним моментом в співпраці між платниками податків та податковою. Такий результат досягнуто завдяки постійному проведенню масово-роз»яснювальної роботи та налагодженню партнерських відносин з платниками.

Для покращення процесу обслуговування платників податків в інспекції розроблено та затверджено графік проведення особистого прийому громадян посадовими особами, обладнана відповідна кімната-приймальня громадян. З початку року на особистому прийомі у керівництва ДПІ було 4 громадянина. Задані питання в основному стосувались правильності нарахування та сплати податків та зборів. Відповіді на поставлені запитання були надані безпосередньо під час спілкування з платниками.

Як позитив можна відмітити і те, що скарг на порушення чинного законодавства та недоліки в роботі податкової служби, або на некоректну поведінку окремих працівників інспекції не надходило.

Втілюючи в життя основні принципи роботи органів державної податкової служби, які направлені в першу чергу на взаєморозуміння та досягнення мети, щодо формування у платників ідеології добровільної сплати податків, податкова приділяє велику увагу саме своєчасному та об’єктивному розгляду всіх звернень, заяв та пропозицій від громадян. Для своєчасного ознайомлення платників із законодавчими змінами щодо нарахування та сплати податків з початку року проведено 12 практичних занять та 12 сеансів телефонного зв’язку «гаряча лінія» та інші заходи. Як наслідок проведеної роботи відсоток добровільної сплати податків до бюджетів всіх рівнів у 2009 році в районі становить 97,7%.

Начальник
ДПІ у Носівському районі В.М. Ігнатченко

Переглядів: 695 | Додав: Олександрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024