Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Липень » 1 » 1 липня -- День архітектури
14:30
1 липня -- День архітектури
  Китайське прислів’я говорить: «Не дай Боже жити в епоху змін». Але,  при розбудові молодої держави змін не уникнути. Їх зазнає і будівельна галузь.
Так, протягом останніх років змінено порядок видачі вихідних даних, відмінено, здавалось «непорушні» архітектурно-планувальні завдання, тричі мінявся порядок прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, значно збільшено повноваження Державної архітектурно-будівельної інспекції та штрафні санкції за самовільне будівництво, інші порушення при будівництві об’єктів тощо.
  Сказала своє слово й світова економічна криза, для подолання наслідків якої прийнято низку змін та доповнень до чинного законодавства.
  В цій ситуації не важко розгубиться фахівцю, не говорячи вже про пересічного забудовника.
  Але, є й приємна новина. Відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, завдяки підприємству, яке нещодавно почало працювати в сфері містобудування -- фірмі «ОЛКО» має можливість надати забудовнику документи на будівництво індивідуального житла, вихідні дані для проектування об’єктів архітектури, допоможе отримати дозвіл на початок будівництва, свідоцтва про відповідність збудованого об'єкта проектній документації, вимогам державних стандартів, будівельних норм і правил, тобто, «вести» об’єкт від початку до завершення. Підприємство надає послуги за значно нижчими від існуючих цінами та працює «по -- європейськи»: не потрібно нікуди їхати, стояти в чергах, писати заяви… Спеціалісти підприємства виконають всі роботи з виїздом на місце за телефонним дзвінком забудовника.
За кваліфіковано консультацією та за документами, що стосуються будівництва, звертайтесь до відділу містобудування, архітектури та ЖКГ за телефонами 2-22-49 та 8-067-277-94-30.
           О. КОНОНЕНКО,
          начальник відділу містобудування та архітуктури.     
 

«Носівські вісті» №26(9094)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

 
Переглядів: 805 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Адмін  
Олександрович , щиро дякую!

1 Олександрович  
Олександре Петровичу, вітаю Вас з Вашим професійним святом!

Бажаю Вам і Вашим колегам міцного здоров'я, натхнення, успіхів на Вашій професійній ниві і затишку в домашньому колі, благополуччя й удачі.

Щастя Вам!!!


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024