Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Грудень » 22 » Тигр – не кішка, на хвіст не наступиш
21:50
Тигр – не кішка, на хвіст не наступиш
Тиждень
Таки не помилились із прогнозом на порозі минулого новоріччя. Надзвичайно терплячий Бицик, стриманий, мовчазний, зважений, все ж у році, що завершується, він, трудяга і традиціоналіст, на жаль, так і не зумів проявитись повсюди в Україні, як творець, будівничий, зблиснути оригінальністю ідей. Утім, далебі, й це не його лише вина, а, більше, нас усіх, що не втрапили в космогонічний вплив часу і в підсумку прожили з такою собі прирученою і переінакшеною під себе тваринкою: і не Волом-роботягою, і не Буйволом, якого слава Богу хоч не роздратували до дикої злющості.
 Сумніваюсь завжди щодо передбачень астрологів, котрі, однак, які б прогнози не висловлювали, в підсумку підводили до щасливого фіналу. Як наразі це роблять замовні соціологи, обіцяючи кожному з основних претендентів на головну посаду в державі бажаний результат. Астрологів не осуджую, бо всі ми прагнемо бути щасливими в державі, родинно й наодинці, ще й із прихильністю не тільки власного космічного знака, а й усіх інших.
 Юлія Володимирівна Тимошенко нині на президентських перегонах випередила всіх своїх суперників, найпершою подружившись із господарем 2010 року за китайським гороскопом – Тигром. Й тому на подарунковому від неї новорічному календарі її ніжною опікою більше упокорена лагідна кицька, природна родичка звірові, якого зазвичай зустрічаєм хіба в зоопарку – здебільшого емоційного, енергійного, надзвичайно владного, який ніколи не схилить голови. Тимошенко народилася в рік Пацюка й за гороскопом може в новому році почуватися найбезпечніше і робити все, що до душі. Зорі їй прихильні. А Президент, скажімо, з діаметрально протилежною позицією, за гороскопом – Кінь. Ну, ніяк не могли вони злагодити разом і не злагодять, як уже переконались, ніколи. Навіть нинішній земний Биця, натхненних до праці, із світлим розумом не примирив, залишивши у спадок гору недоробленого, зокрема, й неприйнятий навіть головний бюджетний документ для життя держави в новому році. Цей фінал, зрештою, ми передбачали в минулому передноворіччі. Чого чекати наразі нам усім, схожим і таким різним, родичам Тигра за східним гороскопом, знаках Зодіаку і підпорядкованим прихильності бодай прирученого й воднораз не завжди передбачуваного звіра навіть у клітці.
 Фахівці, вважай, одностайні, прогнозуючи 2010-й – як рік революційно настроєного Тигра – бунтівника, навіть рік металевого Тигра, що обіцяє жорсткий і складний період для кожного з одного боку очікується фінансове піднесення, посилення суспільної активності прокинеться жага в людей здійснювати щирі й благородні вчинки, зробити життя набагато кращим, ніж є. Будуть не лише загальне бажання, оптимізм і ентузіазм в прагненні подолати руйнівну кризу, а й ефективні дії, добрі їх наслідки, значущі суспільні реформи. А втім, не виключені події, ще небувалі для держави, на фоні яких помаранчевий майдан згадуватиметься, як дитячі забавки. Особливо складним для владного Олімпу може бути травень, надто конфліктним серпень. А ось лютий може увійти в історію парадом благородних вчинків, благодійних акцій. Нічого хорошого зорі не віщують північному регіону України, якому астрологи передбачають наплив неприємностей, як це було нині на заході України.
 До яких прикрощів-сюрпризів підведе нас Тигрик? Можливо, підкине засуху, яка позначиться на хлібній ниві, але тільки не епідемію вірусних захворювань, яка наразі продовжує страхати. Головне, пророкують фахівці, Тигр позбавить від трьох нещасть: крадіїв, вогню і хитрунів. І цьому вже порадіймо й не забуваймо, хоч і всі ми живемо під власними зорями й захистом своїх покровителів, щастить, таланить тим, хто прагне цього, не шукає спокою й не боїться ризикувати, а працює, бореться, повсякчас в неспокої, діяльний, сильний духом, терплячий. Тигр завжди прихильний до таких, щасливий сам і щасливими робить інших, уособлюючи захист людського життя.
 Найщиріше побажаймо собі й усім прожити саме так наступне новоріччя в найкращих сподіваннях, що 2010 – вже наш рік і кожна людина в нас зоряна.
О. НЕСТЕРЕНКО.

«Носівські вісті» №51(9119)

Переглядів: 457 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024