Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2009 » Квітень » 28 » Тепер ми Ваші сусіди!
19:55
Тепер ми Ваші сусіди!
Вітаємо усіх жителів міста Носівка! Запрошуємо Вас завітати у нове відділення ПТ «Ломбард «Моріон», яке відкрилось за адресою вул. Центральна, 35а, де Ви маєте змогу скористатися нашими послугами. А саме швидко отримати гроші під заставу майна, такого як, виробів із золота, столового срібла, антикваріату, мобільних телефонів, аудіо-відео техніки.
«Моріон» молодий, перспективний та надійний ломбард, з професійним та доброзичливим колективом, який завжди буде радий Вас бачити та допомогти.
Ми не займаємося конкурентною боротьбою з іншими ломбардами, які відкривають відділення один перед одним. Для нас головне -- це дійсно професійні та якісні кредитні послуги. Ми намагаємось огорнути не великі міста, де не має схожих закладів, оскільки вважаємо, що людям необхідна кредитна допомога не тільки у мегаполісах, але й у невеликих містах та селищах.
За час роботи на ринку кредитних послуг, ми вже змогли завоювати довіру багатьох клієнтів. Більшість наших клієнтів мають знижки більше 5 %. Між постійними клієнтами розігруються призи та проводяться акції. В кінці року ми обираємо «Клієнта року». Серед наших клієнтів є молоді студенти, пенсіонери, люди, у яких постійно затримують заробітну плату, бізнесмени, яким необхідно вкласти гроші, випадкові люди, яким терміново необхідні кошти. Наші процентні ставки одні з найнижчих серед усіх ломбардів!
Ломбардний кредит -- це найбільш зручний вид кредитування без довгої тяганини оформлення кредитів у банку, без довідки про доходи й без обтяження рідних та знайомих проханнями дати грошей.
Як говориться у французькому прислів'ї - «Займаючи гроші товаришу -- втрачаєш і товариша, і гроші».
Саме ломбард знає скільки можливо максимально видати грошей! Ми відштовхуємося від банківських цін (для золота) і середніх ринкових цін (для техніки), тому наші ціни справедливі. Не варто користуватися послугами випадкових перекупників - Вас можуть ошукати!
Основними показниками роботи ломбарду «Моріон» є швидке оформлення операції застави, справедлива та дійсна оцінка, низька відсоткова ставка, конфіденційність проведення операції та уважне ставлення до клієнтів. Відсотки за користуванням кредиту Ви сплачуєте при поверненні позики. Ми не купуємо у Вас речі, ми видаємо позику, щоб Ви мали змогу викупити та забрати свої речі.
У випадку, якщо Ви не знаєте, що робити з історичними цінностями, старовинними іконами, антикваріатом, якими Ви вже давно не користуєтесь приходьте до нас. Наш ломбард дуже уважний до речей, які мають історичну цінність, ми оцінимо їх за реальними цінами. Здаючи предмети застави до ломбарду Ви можете бути впевненні у схоронності Ваших речей.
Для отримання кредиту Вам потрібен тільки документ, який засвідчує особу, а також 5-10 вільних хвилин на оформлення операції. Адже, «Час -- це гроші, проте гроші краще».
Історична довідка.
Історія ломбардів починається з 1462 року. За однією з версій слово «ломбард» виникло від назви області в Італії - Ломбардії. За іншою версією, «ломбард» виник від фамілії однієї італійської сім'ї Ломбарді. Сотні років тому не тільки європейська біднота, але і члени королівських сімей закладали в дім сім'ї Ломбарді цінні речі та сімейні реліквії.
У Росії про забезпечення повернення кредиту уряд почав піклуватися з часу правління Анни Іоанновни. Для боротьби з лихварями, що стягували величезні відсотки за видачу позики, повелено було монетній конторі видавати бажаючим позики під заставу
золотих і срібних речей, у розмірі 1/4 їх цінності, з 8% в рік. Заснованому в 1754 році Державному позиковому банку належало видавати позики під заставу коштовностей і маєтків. При Катерині II в 1772 році в Росії були відкриті позикові казни. Проте після революції 1918 років були закриті всі кредитні установи. У радянські часи, в 1922--1923 роках, були створені державні ломбарди -- госпрозрахункові підприємства, які підкорялися місцевим радам влади і відносилися до системи установ побутового обслуговування. Вони надавали населенню можливість зберігання предметів особистого користування і домашнього вжитку, а також здобуття позик під заставу цих предметів.
У Великобританії і США відкриття Ломбардів в даний час надане приватним особам. Широке поширення ломбарди отримують в нашому віку, особливо в Бельгії, Голландії, Італії, Франції. Ломбарди влаштовуються на різних початках, але в усякому разі під контролем уряду. У Франції в 1851 р. ухвалений закон, по якому спостереження за Ломбардами, у департаментах увірено особливим радам -- conseils de surveillance.
У Німеччині перший ломбард був заснований у Нюрнберзі у 1498 році.
Бернандін Фельтрський (1439-1494), францисканський чернець, канонізований в 1728 році, проте до цих пір не зарахований до лиця святих. Відомий своїми проповідями проти користолюбства. Проте, саме його банкіри і тримачі ломбардів у всьому світі вважають своїм заступником - він ввів по всій Італії систему фінансових установ, що нагадують каси взаємодопомоги.
На_замітку_, щоб гроші водились.
-- Борг краще віддавати не увечері, а вранці -- водитимуться гроші.
-- Потрібно зайняти грошей у кого-небудь на молодий місяць, а віддати на збитковий. І обов'язково віддавати дрібними купюрами.
-- Беріть гроші лівою рукою, а віддавайте правою.
-- Купюри в гаманці потрібно тримати в порядку: щоб не було зім'ятих, хай всі купюри однієї гідності лежать разом, за ними -- купюри іншої гідності.
-- Гривни і долари разом не кладуть, а лише по різних кишеньках.
Переглядів: 549 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024